Креативни, умни... 6 зодии, които са гениални

Добри новини за Дева и Близнаци, но има още четири
16 фев 2018 11:30, Михаела Лазарова
8
Креативни, умни... 6 зодии, които са гениални
Снимка: pixabay

Според Менса (най-голямото, най-старото и известно дружество на хора с висок коефициент на интелигентност в света), гений е някой, който има 98 или над този брой точки на теста за коефициент на интелигентност на дружеството или друг стандартизиран тест за интелигентност.

Но гениите не са само високоинтелигентни. Вие бихте могли да сте креативен гений, което означава, че мозъкът ви е способен да намира решения, които другите не успяват.

Това може да е добра новина за вас, защото проверявайки хороскопа си, може да се каже, че сте именно от тези зодиакални знаци, представители на креативните гении.

Вижте кои са те в следващите редове.

Зодия: Водолей (21 януари – 19 февруари)

Представител: Волфганг Амадеус Моцарт

Представителите на този зодиакален знак преценяват всяка информация, която достигне до тях и филтрират полезната от излишната по фин начин. Те имат способността да се дистанцират от проблемна ситуация, за да успеят да се концентрират в намирането на решение за нея.

Известни са със своите балансираност, хладнокръвие и иновативност.

Освен това са много широко скроени, способни да приемат всевъзможни идеи и концепции. Много често Водолеите търсят алтернативни решения на дадени обстоятелства и не се примиряват лесно с общите порядки. Не се съгласяват да признаят някакво убеждение, докато самите те не се уверят в него лично.

Зодия: Дева (23 август – 22 септември)

Представител: Майкъл Джексън

Девите се интересуват от широк спектър теми и научни течения. Живо се вълнуват дори от неща, които другите не забелязват или приемат за даденост. Ако за даден проблем няма решение или обяснение, Девите са в състояние да измислят собствен отговор за него, и то логичен. Те обичат да решават нерешими задачи и да поправят счупеното с лекота. Девите мислят непрекъснато и създават неща, мнения, решения.

Повече за зодия Дева и останалите гениални знаци може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй за зодиите става за лафче на кафе. Един приятел що мацки хоризонтира със зодии и гледане на кафе! Знаете ли, че откакто са измислени зодиите досега, те са се изместили с 2 (две) седмици? Да не говорим за формите на съзвездията. Аз съм Водолей, ама трудно ще намерите по-тъпо и непрактично творение Божие от мен...
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
единствено лъжи и измислици на фалшиво изкуство.. древно
6
5
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Тези скорпиони навсякъде в статиите за зодиите, бре?!?
5
6
 
1
 
! Отговори
зидание преди 6 години
И гений също е чуждица, ние нямаме такава дума. Да не говорим, че бие малко към джен, а попа каза какво мисли за това.
4
0
 
6
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Михаелка много обича да преписва чуждите статий с чужди мнения че и било по лесно вместо тя да разсъди над това и да напише нещо по смислено ,стигайки сама до заключението
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само пълни oлигoфрени вярват в хороскопи.
2
1
 
11
 
! Отговори
BG преди 6 години
А, сега ....журналист написал статията да обясни какво му е лошото на нашата думи "съзидателен", а вместо това трябва да използваме чуждицата "креативен" ?! Щото сме много фешън и популар. Пак ви казвам .... журналистически .... След като толкоз много се срамувате от родния си език, ми пишете статиите си изцяло на ингилишки, що се мъчите с "простия и гаден" български !
1
3
 
12
 
! Отговори
фурнаджийска лопата преди 6 години
глупсти! Да не говорим, че до вчера пишете едно, а днес друга!