Как да го накарате да ви целуне? Триковете!

Насочете погледа си към очите му, а после към устните му
18 фев 2018 22:40, Михаела Лазарова
50
Как да го накарате да ви целуне? Триковете!
Снимка: pixabay

Ако от известно време излизате с някого, но след няколко срещи все още не сте стигнали до целувка, може би мъжът е срамежлив или се колебае във вашите чувства.

За да му подскажете, че е време да действа, има някои женски трикове, с които бихте могли да го подтикнете най-после да ви целуне.

Докоснете го, докато говорите

Не слагайте ръката си върху коляното му. Това е толкова очевидно и може да бъде изтълкувано погрешно. Докоснете по-скоро рамото му или ръката му, за да засвидетелствате желанието си за крачка към интимността.

Наклонете глава и се усмихнете

Не става въпрос за каквато и да е усмивка, а усмивка от типа "ела тук" – нежна, съблазнителна, леко невинна. Насочете погледа си към очите му, а после към устните му.

Наведете глава настрани и докоснете косата или рамото си

Мъжете лесно се обезоръжават от тези женски трикове, издаващи нежност и момичешко привличане.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като го чета този тука е такъв нещастен мъж, че не знам коя ще го иска. Как има такъв кураж да обижда, без да мисли. Явно е болен. Това нормален мъж с нормално поведение не може се държи по този начин. Той си търси повод да се кара с жената. Обижда безцеремонно и е нещастен. Много нагло поведение! Нормално е да го "режат" , той си го търси! Явно с 300 зора го изтърпяват и го изоставят. Той е неовързимо дразнещ с тежък характер.
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опростачаването на мъжа заема широки мащаби. Но с претенциите претендират, че искат нещо от жена. И ако не им се получи се вижда, колко са слабоумни всъщност. Не може да се справи! Умения мъж знае как:За да получиш нещо от жена е необходимо да отстъпиш от собствената си позиция да си благ, а не дз, вер. Намрази ли те една жена нищо повече не можеш да направиш! Станеш ли и все едно съвсем си загубен!!! Така, че в стремежа си да ви се получат нещата се закопавате в собствената си глупост.
38
2
 
4
 
! Отговори
класика преди 6 години
Направете се на Спящата Красавица .
37
1
 
1
 
! Отговори
до Брадат Тип преди 6 години
Кажи им, куме!
36
1
 
1
 
! Отговори
От Брадат Тип преди 6 години
Маалии, тия па и Ж.е.л.е.в цензурират...
35
2
 
7
 
! Отговори
От Брадат Тип преди 6 години
Язе онзи ден се обръснах за пръв път, откак Желев стана президент и си излезнах по центъро на Коиловци. Кат' ме загледаа къде 14 моми и 2 улични кучета - страшна работа! Обаче не искаа да направат тръби (освен едното куче, де, ама я не го и питах). Та, немой да се обяснявате тука кой как процедира, ми дайте девойките да им организираме един курс по тръбопеене, че стана сабале и требе да слагам на прасето. Язе не сам човек без работа като вазе, хаймани такива!
34
4
 
2
 
! Отговори
До MGTOW преди 6 години
Лично съм изпитал промяната в отношението на жената до мен след като съм изпадал в труден момент. Извода, който си направих след като вече не бяхме заедно - тя се опита да ме изкара от Дупката в която бях изпаднал, но аз го приех като агресия от нейна страна. Нормално, когато ти е трудно очакваш разбиране, но когато до този момент не си бил в позицията на изпаднал в слабост е труфно да различиш реакцията на половинката. Поне нпри мен беше така. Но всеки знае него си
33
3
 
11
 
! Отговори
MGTOW преди 6 години
Затова и все по малко мъже се решават да сключат официален брак. Защото вече осъзнават че във днешното феминизирано общество жените имат его голямо колкото Антарктида и са и точно толкова студени във отношението си към мъжа. Особено ако му намалеят финансите.Материализма феминизма и консуматорското общество тотално повредиха жените! Те вече не искат да бъдат верни на мъжете си. Не искат да бъдат майки на децата си. Не искат да бъдат домакини. Те искат да командват света! Да видим до къде..
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38Извинявай,но много си ми т, ъп! Ще те оставям! Лека вечер!:-))))))
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах супер интересен филм по телевизията, обаче това тука не е за пропускане.
30
3
 
11
 
! Отговори
MGTOW преди 6 години
Всяка една връзка се крепи на способноста и на двете страни да правят компромиси в името на общата цел. Като например отглеждането на деца. Няма перфектни хора. Всеки си има трески за дялане. Но в повечето случаи жените са тези които имат нереалистични очаквания и отказват да приемат реалноста. Жените са тези които много по често се възползват от материалното състояние на мъжа. Жените са тези които по често променят отношението си към мъжа ако той изпадне във трудно положение.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харча нечий пари, мъж ме оставил. Още нещо?! Аз не знам такива неща за себе си?! Пари да ми дават не държа да те познавам,дори.Га, ден си ми! Жалък си ми! Предполагам си невзрачен и кух.
28
1
 
0
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Не искам да ставам рефер в чужди взаимоотношения. Ясно е че монетата винаги има две страни. Да, аз също мисля, че никой няма право да иска нещо от теб. Ако искаш ще го дадеш, ако не го даваш значи може би към момента не е по силите ти, но затова има откритост, била тя с диалози или не. Ако една жена знае, че не можеш да си позволиш нещо, но го иска от теб, то тя или те Мотивира или не е за теб
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивам за още бира, че останаха пуканки. Сериозно хора, ставам случаен воайор на нечии лични отношения, няма лошо, но разберете живота е един и трябва да се живее, не да се интригатства и причинява в дреболии. Хубава вечер
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31С теб много лесно някоя жена ще се разведе не ставаш.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Аз какво искам от теб? Нищо. Ти не ставаш!
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прихвана ли ти "радара" с никой Мария! Сега разбрали, че не съм аз.
23
2
 
7
 
! Отговори
MGTOW преди 6 години
Ако си мъж, можеш да правиш това което ти носи щастие. Щом смяташ че харченето(влагането) на пари във дадена жена те прави щастлив това е чудесно. Но в никакъв случай не позволявай на жената да те превърне във изтривалка. (както се случва със много мъже). Трябва да има респект и от двете страни! Жената няма право да изисква каквото и да било от мъжа. Осособено когато се касае за финанси или неща които не са по силата на мъжа. Лакомията и егоизма води до развод.Всеки да си знае мястото!
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 23Ходи гушкай мечо пух и не се занимавай. Пак лъжеш! Сега разбрали че не съм 23 прихвана ли ти го "радара"
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22Сега разбра ли че 27 не съм аз. Прихвана ли ти го "радара!!!"