Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018-а

Представителите на зодия Рак ще усетят хармония в отношенията
19 фев 2018 08:40, Михаела Лазарова
5
Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018-а
Снимка: pixabay

Благодарение на Венера, седмицата ще бъде силно романтична. Заедно с нея Нептун също ще помогне любовният живот на някои зодиакални знаци да бъде като приказка. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако сте необвързани и изпитвате силни чувства към някого, за когото знаете, че не може да го имате, тази седмица може да потънете в негативни емоции. В случай, че той или тя не отговарят на вашите любовни вибрации, възползвайте се от момента, за да излезете от това положение.

Открийте тази връзка, в която трябва да бъдете и спрете да мечтаете за невъзможното. Коригирайте вашите романтични идеали, след време ще видите, че не е било напразно.

Телец

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Телец. Обвързаните ще бъдат като омагьосани от своята половинка, която ще ги накара да се чувстват като в приказка. Необвързаните Телци пък имат шанс за нова любов. Когато става дума за любов, бъдете внимателни за това, което желаете, защото просто може да го получите. 

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт с целите в живота ви. Предложение за мечтана работа, възможност да се развивате, може да се окаже не така добре посрещната от вашата половинка. Овладейте емоциите и се опитайте да разговаряте мирно. По един или друг начин ще усетите, че любимият ви човек не е зад гърба ви в този момент.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от Създателя и архитекта на Земята!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм зодия водомер, ще има ли маркуЧ?
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хороскопите не работят, защото земята е плоска, а звездите са метални топки пълни с хелий, намират се в купола и не носят никакво обяснение за съдбата. Сложени са там за красота и ориентиране, от архитектите на земята.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това е да се върнеш при първото си гаже е това е от ученик дето казваше аз никога няма да се върна при тая пияница леле какъв обрат