Кога трябва да намалите любовните срещи?

Когато сте несигурни в това какво точно искате
27 фев 2018 23:00, Михаела Лазарова
15
Кога трябва да намалите любовните срещи?
Илюстрация: pixabay

Ходенето по срещи е един добър начин за необвързаните да открият сродната си душа. Невинаги обаче нещата се случват по мед и масло. Понякога срещите продължават твърде дълго, а намирането на така желаната половинка не се случва.

И така, среща след среща, човек започва да губи твърдата почва под краката си. Завихрят се мисли, отчаяние, изпадане в съмнение в себе си и още куп други негативни последици от любовните неуспехи.

За да съхраните себе си, дайте си почивка от срещите за известно време. Вижте защо това е необходимо и кои са признаците, че е време да си отдъхнете от срещите.

Започнали сте да се чудите дали изобщо ще срещнете някого

Отчаяни сте от неуспешните опити за срещи. Ако това продължава твърде дълго, неминуемо човек започва да се пита дали изобщо някога ще срещне сродната си душа. За да се отървете от тези лоши мисли, спрете за малко със срещите и си дайте време за отдих. Не мислете за връзки, партньори, гаджета, любов и романтика.

Станали сте прекалено превъзбудени, когато имате среща

Станали сте нетърпеливи, нямате повече нерви да чакате да се появи идеалният човек за вас. Залагате прекалено големи надежди на срещите и ставате все по-превъзбудени и тръпнещи в очакване. Това крие риск от още по-голямо разочарование след неуспешна среща. Трябва ви време за размисъл.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
До До 13 преди 6 години
Само най-глупавите жени не са в съзнават, че характерът на мъжа е най-важното му качество, ако търсиш човек за брак или продължителна, стабилна връзка.Останалите жени ценят свестните мъже, но за съжаление именно свестни се срещат най-рядко.По-лесно е да намериш такъв, който печели добре, а най-лесно се хваща разглезено младо момче с осигурено голямо наследство.Това е причината най-безскрупулните к/ви да се омъжват най-изгодно.Свестните пропиляват години, за да търсят свестен и не винаги намират
8
4
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
И къде съм казал, че жената трябва да се променя? Просто трябва да си намали изискванията към мъжете.Щото резултатът е самотна стара мома.Проблемът си е ваш-аз жена си имам, а и да се разделим е пълно със самотни жени.Само че аз знам как да се харесам на жените.А самотни са мъже, които не знаят.Насочете се към такива.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До12Защо трябва жената да се променя, заради мъжа? Приемаш я такава каквато е. Претенции!
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намалете си малко изискванията и ще срещнете подходящият мъж.Пълно е със самотни мъже.Само че ако са скромни, не се обличат атрактивно и не са заможни, жените не ги поглеждат.Само че привлекателните за жените мъже вече са заети.
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените търсят 10% от мъжете, но те вече са заети, остава им само да се въртят на секс въртележката горките отчаяни зларотърсачки, още 10 милиона кандидати чакат един от друг по-перфектни бета мъжки или алфа pickup artist pump and dump. И след 50-та бройка вече им става нещо като рируал за безплатна вечеря с остатък и риск от преяждане че да си го повиват за утре за обяд за в къщи.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Последната му вдъхновение доверие на трикольора. От тогава е по- доверчив и с три багри по слободен.
3
7
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Жуля злобарки, остава и за чуждото
2
1
 
9
 
! Отговори
Пет преди 6 години
Откачалници лягайте да спите и сънувайте че сте прекрасни.....и стига вулгаризми!
1
7
 
7
 
! Отговори
Той намалява срещите преди 6 години
постепенно, когато усети, че връзката започва да става сериозна и ще се наложи да поеме отговорности, а той не ще. С други думи, бие отбой, докато измисли благовиден предлог да се разделят. Така постъпва съвестният. Безскрупулният егоист изчезва без предупреждение и без да дава обяснения.Тя, ако е предпазлива, намалява срещите с банални обяснения, ако разбере, че той няма достатъчно стабилни социални и финансови позиции. И чака той да се оттегли.Наглата глупачка го разкарва с безжалостни думи.