Важните правила, които всеки брак трябва да следва

Едно е сигурно – в любовта се изисква себеотдаване
28 фев 2018 23:00, Михаела Лазарова
11
Важните правила, които всеки брак трябва да следва
Снимка: pixabay

Когато става въпрос за щастлив брак, всеки има своята теория за това как се създава и как се съхранява. Едно е сигурно – в любовта се изисква себеотдаване.

В следващите редове споделяме 10 правила, които всеки брак трябва да следва. Златни правила, които могат да ви помогнат да поправите грешки, да затвърдите постигнатото и да направите бъдещето още по-хубаво.

Намерете доброто

"Щастливият брак не означава, че имате съвършен съпруг или перфектен брак. Това просто означава, че сте избрали да погледнете отвъд недостатъците и на двете" – Уинтър Уивър

Лесно може да се пренебрегне малкото дразнене на нашия партньор, когато се съсредоточите върху добрите му качества, които са ви привлекли на първо място. Останете фокусирани върху доброто.

Намерете вашето щастие

"Бракът не те прави щастлив – правиш брака си щастлив" – Лесли Парот

Правете всеки ден неща, които ще ви направят щастливи и ще са от полза за вашите взаимоотношения. Не може да бъдете щастливи в една връзка, ако не сте доволни от себе си. Не очаквайте друг да ви накара да се чувствате добре, ако вътрешно липсва дисхармония.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
4
 
! Отговори
На семейни начала преди 6 години
До препатилата жена /9/И защо си мислите госпожо, че брака като институция може да задържи някого с вас , ако той не желае това?! Супер глупава идея. Ако ми е омръзнала една жена някакъв си подпис едва ли ще ме задържи при нея при някакви обстоятелства. Колкото до децата, когато те са признати, с или без брак имат същите права и издръжка. Ако двама човека се обичат и уважават подпис не е нужен - само разбиране и толерантност.
9
2
 
9
 
! Отговори
Препатила жена преди 6 години
Брака е низ от компромиси. За това вече и повечето мъже не щат да се женят, защото като им писне "приятелката" й бият шута и айде следващата и така докато не станат на 60. Само свестните мъже предлагат брак и създават семейства. Отворковците искат безотговорни връзки "на семейни начала" и вратичка, за да избягат като им писне. Без отговорности, без издръжка за деца при раздяла... кеф. Страшното е, че много жени склоняват на това и после реват. Не се заробвайте в такова нещо от страх от самотата!
8
2
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Значи опциите ми са да живея в ежедневен кошмар или да умра сам... Нямам ли други опции???... Ужас!!!
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз затова не се женя - пари на вятъра а после и за адвокат
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако трябваше да бъдеш с една жена и един мъж и да не бяха разрешени разводите!? Тогава щяха да разрешат извън брачните връзки. Макар че днес никой не е против тях. Хората вече не се впечатляват от това. Приемат го съвсем в реда на нещата. Защото е масово явление,очевидно.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 40 година. пак ще сключат брак, но вече много стабилни ще са. Нали се сещаш да си в брак на 20 годинии на 40 години. Това си улегнал мъдър човек житейски изпитан във времето. А и са били в брак знаят, какво не трябва да бъде в следващия, че компромиса най-вече със себе си е подобрение на цялостното състояние и на двамата. Знаят, че комуникацията и разговора са от съществено значение и за най-малките и не значими неща. На човек му е отредено да бъде, толкова пъти с друг човек, колкото желае.
4
4
 
13
 
! Отговори
Батко преди 6 години
Чисто бельо и мръсен секс - това е всичко за здрав брак
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тогава след щастлив брак половината ми приятели се разведоха ожениха се на 20 на 40 чао що за бракове са не знам *** маи само зарад децата са
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спаааааасявааа меееее сееее!
1
2
 
12
 
! Отговори
Не сме само двама преди 6 години
"Прощавайте неперфектността" -хубав съвет. Аз и брачната ми половинка взаимно ще си простим един на друг това, че не сме перфектни.Тъщата и свекървата обаче не прощават! В нашенските бракове не са двама, а четирима - той, тя и майките им! :))