Любовните етапи, които винаги ще помним

Всяка двойка има специални моменти, към които връща спомените си
9
Любовните етапи, които винаги ще помним
Снимка: pixabay

Всяка двойка има специални моменти, към които връща спомените си понякога. Предложение за брак, появата на дете, първата кавга, първата раздяла, първата среща и т. н. Вижте няколко важни момента във връзката, които винаги ще помните.

Първият разговор

Първият разговор е толкова вълнуващ, колкото първата целувка. Той може да продължи с часове. Тогава научаваме любимата храна на другия, хобита, неща от миналото и т. н. Искаме да научим всичко и не сме отегчени.

Първата целувка

Била спонтанна, може би леко "разхвърляна" или пък страстна. Първата целувка е специален момент във всяка връзка, който не се забравя. "Това е моят приятел/приятелка". С тези думи ние или партньорът ни дава знак, че има сериозни намерения към нас или ние към него. Първото ви представяне като двойка също е важен етап от взаимоотношенията.

Първата нощ заедно

Това изживяване до някаква степен определя бъдещето на вашата връзка. Въпреки че първият секс е сякаш малко странен, той може да е показател и за това какви ще бъдат останалите ви сексуални изживявания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
:) преди 6 години
До ГошуГоше, знаем, че се стабилно момче! Сега доказваш това още веднъж!
2
1
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Първият разговор и първата целувка са най-невероятното нещо с човек, в който си наистина влюбен и усещаш, че и той изпитва същото към теб. Сексът е естествено продължение на тези чувства, но е далеч, далеч след това.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мише, оставяш най-сладкото за накрая! Знаем за ползите и оргазмите при аналния секс, стига да пазите д..то си чисто! :)