Заяждане, оплакване... 6 неща, с които рушите връзката си

Човек често не си дава сметка, че руши любовта с поведението си
14
Заяждане, оплакване... 6 неща, с които рушите връзката си
Снимка: pixabay

Дори партньорът ви да е ваш най-важен приоритет във връзката, той или тя може да не се чувства по този начин.

Причина за това могат да са някои видове поведение, които вредят на връзката и оставят погрешно впечатление у партньора.

Човек често не си дава сметка, че може да навреди на отношенията си с партньора чрез поведението си. Повечето хора отдават най-голямо значение на изневярата, лъжата, липсата на близост, тайните като причини за разруха във взаимоотношенията.

Има обаче много други причини, които саботират връзката. Кои са те?

Правите телефона си приоритет

Телефонът, разбира се, е просто пример за игнориране на връзката. Ако обичате да се потапяте в света на технологиите и социалните мрежи през повечето време, докато сте с партньора си, той ще се отдръпне от вас, смятайки, че не се интересувате от него.

Ревнувате

Ревността е проява на чувства, привличане, отношение към партньора. Ако е в рамките на нормалното, няма проблем, защото всеки изпитва лека ревност. Проблем се появява, когато ревността добие огромни размери и започне да се превръща в преследване, дебнене, изопачаване. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Нямам телевизор в спалнята от 11 години :)
9
2
 
3
 
! Отговори
естет преди 6 години
Обстановката е много важен елемент. Някои си мислят, че четири стени, спалня и нощни шкавчета с нощни лампи са ОК. Не, че не са, но това е пълна скука. Ако от скоро си с мацката е ок. Спор няма в това, защото време за друго и без това няма, защото гледаш да си все вътре. Връзката обаче, ако е от дълги години се искат и други гъдели.
8
5
 
1
 
! Отговори
естет преди 6 години
В спалнята имам не телевизор, а 120 инчова видео стена с 3Д проектор от висок клас с класна система за домашно кино 7.2 и чудесни тонколони, които правят звука жив все едно си в центъра на нещата. Няма нищо по-прекрасно да си с любим човек и да изгледате някой чудесен филм или се насладите на любима музика с чаша шампански или вино. Светлината е е няколко вида и е контролирам с дистанционното. Скритото ЛЕД осветление мога да му променям цвета според настроението и нагласите. Дали е зле...
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В спалнята не се слага телевизор там се прави много любов, спи се и се почива. По цели нощи гледат телевизия не спят, дори когато правят любов си го позволяват. Лошо! А не трябва!!! За едни стабилни сексуални отношения. Дамата защо не му е изключвала телевизора? Трябвало е да поеме управлението нициативата и да инициира любов. Ако иска да бъде с този мъж и той с нея трябват много неща. Предимно любов. Много любов!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 5Как така секс, докато гледа телевизия?Тя затова го е оставила кой знае как е зяпал в телевизора и на нея нула внимание. Що за секс е правил, като гледа в телевизора!??!??
5
3
 
5
 
! Отговори
За един знаехме, че преди 6 години
се нагласява така, че да може да гледа телевизия докато прави секс.В крайна сметка момичето се разочарова от него и се разделиха. Този се имаше за голяма работа, защото чичо му беше професор в същата област, в която той следваше.Смешното дойде после. Опита се да се прави на Дон Жуан, но го спипа и притисна бащата на най-невзрачната от всички момичета, с които се опитваше да играе на много търсен любовник. Така, не успя да сключи блестящ брак с момиче от хайлайфа, той за това мечтаеше.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена висока 170/42-45 килограма ще изглежда болна от анорексия. На тази височина е нормално и секси 50-55 кила. Някои жени предпочитат 49 кила, но вече са брутално слаби на тази височина.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и на нея каза че е дебела и *** е пухен, но приятеля му каза ами... щом ти не искаш тази жена от която лъха любов, обич и нежност аз ще се присламча към нея. Сега неговия приятел я ч, ука нежно. И не провъзгласява връзката им в ефир! Харесва си я и си я Обича! Разбират се и осен това им е хубаво заедно. Сладки са!
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти си 170-173/53.Добре той кьорав ли е трябва да си тапичка. Ти висока жена ли изглеждаш? Това е нарочно, някои жени са с перфектни тела 42-45кила поддържани. Но дебела си, *** ти е пораснал и прочие. Това е. Сега когато сте твърде секси и не може да ви има сте всякаква! Нека си говори!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
165/70 кг той ми каза че съм дебела