Как ще изглежда сексуалният ви живот след 10 години?

Вижте какво се случва с хормоните в различните периоди
11 мар 2018 22:35, Екип на Tialoto.bg
22
Как ще изглежда сексуалният ви живот след 10 години?
Източник: Pixabay

Защо някои хора не могат да живеят без секс, а други дори не се сещат за него? Винете за това хормоните! Желанието за секс се корени в баланса между естрогена, прогестерона и тестостерона в тялото ви, а той се променя с годините. Ето защо либидото ви е едно на 20 и съвсем различно на 40.

Тийнейджърските години/пубертета

В тази възраст жените са още момичета и тепърва се сблъскват със сексуалните импулси. Пъпките, менструацията, вариациите в теглото им създават достатъчно проблеми, за да имат енергия да мислят за самия акт, който дори не са изпитвали.

В 20-те години

Докато в тази възраст мъжете са като силно разгонени животни, жените започват да мислят за кариера, учение и куп други неща, които заемат ума им. Освен това доста жени се притесняват да не забременеят "случайно" и някак си оставят секса на заден план.

В 30-те години

В този период от живота авантюризмът взима връх. Представителките на нежния пол искат да експериментират, спят с различни партньори, по-дръзки са и имат високо либидо. Сексуалното им желание е най-силно в 30-те.

Как стоят нещата след това четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: възрастлибидохормони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
Старчок преди 6 години
Това 40+ кърти мивки. И мъжете и жените продължават да го правят и на 50, 60, 70 и т.н. години. Например женате на 40-50 години имат не по-слабо желание от жените на 30-40 години.
13
0
 
7
 
! Отговори
ктк преди 6 години
Откъде ли ги преписват тези измишльотини!? Нищо достоверно няма тук,ама това че хората са различни, в различен тонус и с различна биологична възраст при равна календарна...Нещо подобно на зодиакалните гадания. Щом си Близнаци тази седмица ще има бизнес и пари. И при Гинка от Пазарджик и при баба Гинка от Ярджиловци.
12
0
 
5
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Хм. Така като чета статията, разбирам че ако изключим 30-те години на жената, през останалото време тя има причини да не прави секс. Пълни глупости. Не можеш да слагаш всички под един знаменател! Познавам жени, които само за секс мислят и не правят секс само по време на месечния си цикъл и то от някакво благоприличие. И май тия описани в статията са другата крайност и са вид частен случай.
11
0
 
3
 
! Отговори
Старият бик преди 6 години
Както казал старият бик на младия: ''Спокойно, момче! Ще хапнем, ще пийнем и ще ги натаковаме всичките.''
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 10 г - я камилата, я камиларя.
9
6
 
8
 
! Отговори
РВ преди 6 години
До 15Пълни глупости. В 20-те са си още пиkли. Жени стават на 30. Жена ми е на 28, гаджето ми е на 32. ОГРОМНА разлика в секса и отношението.
8
2
 
15
 
! Отговори
Перото преди 6 години
Няма нищо по-хубаво да имаш сношение с човек който обичаш, за които ти също си толкова скъп. Взаимното обичане е нещо не толкова често в наши дни.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страх от това да не бъде уязвим. Жените ще ги отблъснеш с това. Бъди уязвим почувствай.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти защо отрича любовта? От какво те е страх? Да си влюбен, да са влюбени в теб, да те обичат или да обичаш? Ако от тези чувства те е страх, тогава от негативните такива как ще се справиш. Ако не си бил влюбен до уши, не си обичал със сърце, не си живял и нищо не си разбрал.
5
2
 
11
 
! Отговори
МНОГО СА преди 6 години
Те жените след 35-тата си година тепъРва навлизат в ЧАС ПИК.Всеки от нас може да се сети за поне 5-6 такива познати в разични области от живота и ежедневието.И всичките бихме ги оправили нали така.Без никой да ми говори за любов.Стига с нея,понякога си трябва просто лашкане,за да нема проблеми.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти с една и съща жена си цели 10 години
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На един познат приятелката му е на 42 години той е на 28 години скъсват се от секс.
2
14
 
4
 
! Отговори
Бай Курчо преди 6 години
До АнонименНе са повлекани, жената си е жена. Затова жени не се омъжвайте за мъже доста по възрастни от вас. Защото тя когато е на 50 е секси-фурия, а той ако не 65 го вдига 1-2 пъти в годината!
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От зрели жени чувам, че имат силно желание за секс и над 50, и над 60 г.Не знам дали при всички е така или само при някои.Ако съпрузите им все още могат да се справят, това е добре. Но ако мъжът е с 10-15 г. по-възрастен от жената и не може да отговори на желанията й, сигурно тя ще се изнерви, защото на 60 г. едва ли е лесно да си намериш потентен любовник.И какво излиза? Че е по-добре да са тетки повлекани, ангажирани изцяло с грижи за внуци, вместо младолики еротоманки? Тъжно, ако е така.