Как всяка зодия изразява емоциите си? (II част)

Емоциите са кръвта на нашите спомени, причината, поради която живеем
11 мар 2018 22:09,
7
Как всяка зодия изразява емоциите си? (II част)
Източник: Pexels.com

Емоциите са кръвта на нашите спомени, силата, водеща най-дълбоките ни страсти, и причината, поради която живеем. Емоциите са онова нещо, което ни свързва. 

От друга страна обаче, много лесно могат да замъглят преценката ни и да накарат някой да се чувства наистина неудобно, когато е в компанията на определен човек. 

Всеки изразява и се справя с емоциите по свой начин, който до голяма степен се определя и от зодиакалния знак. 

След разгледахме как се случва това сред първите шест зодии, предстои да се спрем на останалите шест. 

Везни

Те ще направят всичко по силите си, за да не стават твърде емоционални. Везните искат да поддържат подходящ баланс по всяко време и когато той се наруши, в емоциите им може да настане бъркотия. 

Склонни са към себеразрушително поведение, когато са тъжни. Когато са щастливи обаче, се отдават изцяло на емоцията и се опитват да извлекат максимума от нея. 

Скорпион 

Емоционалният Скорпион е гледка, която трябва да се види. Емоциите на родените под този знак се простират по-дълбоко, отколкото при всеки друг знак в зодиака. 

Те са толкова интензивни и непостоянни, че каквото и да изпитват, то се отразява на всички около тях. 

Скорпионите искат да направят нещо с чувствата си, независимо дали ще споделят с някого или ще раздават хиляди прегръдки на любимите си хора. 

Срелец

Емоционалността на Стрелците вероятно е с най-ниска интензивност от всички знаци в зодиака. Те могат да изглеждат доста апатични понякога и са склонни да потискат чувствата си.

Стремежът към позитивност, жизненост и щастие е основната им грижа и когато техните емоции преминат в неизвестна територия, не е необичайно за тях да се опитат да ги заглушат. Ако обаче достигнат до точка на пречупване, те могат да причинят доста вреди на този, който ги в довел до това състояние. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни емоции се проявяват във възбудни процеси, други - в задръжни.Банален пример: момчетата имат свободно поведение при липса на специални чувства, при по-лични чувства често са свити, потиснати или агресивни. (Например дърпат косите *** момичето.)
5
0
 
5
 
! Отговори
НЯКОЙ СИ преди 6 години
ДО КОМЕНТАР 1ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ЧОВЕК СТАВА ГРУБ,ЦИНИЧЕН,СПОСОБЕН ДА УБИЕ И ПРОЧЕЕ...??? ЗАЩОТО МНОГО ПЪТИ СА ГО ПРЕДАВАЛИ И ЗАМЕНЯЛИ С ДРУГИ ХОРА,А ТОЙ Е ПРАВИЛ И ДАВАЛ,АКО НЕ ВСИЧКО ТО ТВЪРДЕ МНОГО...И ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ КОНКРЕТНО ЗА СТРЕЛЕЦА ,А ЗА ВСИЧКИ...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА.....ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ,ЧЕ ХОРАТА СТАНАЛИ ЛОШИ....МИ Е ЗАТОВА....ЩОТО БЪЛГАРИНА СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ ОТВОРКО И ВСЕ ГЛЕДА ДА ПРЕЦАКА БЛИЖНИЯ СИ...
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Емоциите биват различни видове. Едно от деленията е на низши и висши.Отрицателните емоции също са емоции. Емоциите не се само проявяват само в сантименталност, умиление, леене на сълзи пред публика, хихикане, холивудска усмивка, прегръдки с всеки втори срещнат...
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам за Стрелеца че поиска чувства няма такива. Но са зли много особено пречупи са гневни, яростни жестоки.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирога е безчувствен за какви емоции говорите въобще.
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стрелеца е в състояние да убие човек. Груб себичен тираничното до мозъка на костите е ревнив. Заради измисления свят в който живее и крои и хората въображаеми в него. Оттам му идват неприятностите. Не че някой му е причинил нещо. Всичко сам си прави.Козирог... Ааааа.. не считам че чак дотам могат да се разчиства ида имат и разбито сърце. Ако на някой разбива нечии сърца и причинява болка душевна, емоционална е самия Козирог. Не на тях причиняват. Те причиняват, но явно не го осъзнават.