Рутината е разруха за секса! 5 интимни съвета от терапевт

В секса нищо не е толкова просто, колкото ни се иска да бъде
11 мар 2018 23:00, Михаела Лазарова
7
Рутината е разруха за секса! 5 интимни съвета от терапевт
Снимка: pexels

В секса нищо не е толкова просто, колкото ни се иска да бъде, особено ако сме в сериозна връзка и държим на нея.

Понякога се случва да загубим тръпката. За да не изпаднете в подобни ситуации, споделяме няколко съвета от секс терапевта Трейси Кокс.

1. Слушайте и помнете

"Когато казваме, че някой е страхотен в леглото, мислим, че ни е удобно с него, защото той прави това, което искаме", обяснява Трейси.

Ако попаднете на партньор, който иска бавен и романтичен секс, също като вас, ще бъдете задоволени. Целта е да слушате какво ви казва партньорът ви. Това е толкова просто. Не се срамувайте да говорите за вашите желания, защото това ви помага да преоткриете себе си сексуално.

2. Теория и практика

"Сексът е като боравенето с клавиатура. Ако пишете с два пръста на ред, няма да сте толкова добри, колкото ако редовно използвате всичките 10".

Научете някои сексуални техники, в които да ползвате ръцете, езика, устните, секс играчки. Това са основи и когато ги познавате и коригирате спрямо половинката си, може да изживеете невероятни моменти в спалнята.

Разбира се, следвайте тялото на любимия човек, неговите емоции по време на акта, попитайте го как му харесва, след това действайте според отговора, който получавате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разруха за секса са глупавите статии за секса.
4
1
 
10
 
! Отговори
играч ка преди 6 години
ВСИЧКИ вече станаха мислители по фейсбук терапевти тарикати охрани,милионери от лотарията всички са топ то обикновенни хора вече нема ...
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да се аргоментира този, тази, който, е сложил минус на коментар 2. Не е мой.... Просто ми е любопитно с какво не са съгласни??? Моля.
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любов ли ще правят или ще си откровеничат? Достатъчно е да са привлечени един от друг, ако има и чувства много любов ще правят.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** и простата статия!