9-те признака, че сте умен, с високо IQ

Можете да виждате нещата откъм чуждата гледна точка
12 мар 2018 08:40, Михаела Лазарова
24
9-те признака, че сте умен, с високо IQ
Снимка: pixabay

Има огромна разлика в мисленето и самочувствието на умните и не толкова интелигентните персони. Най-просто казано – профаните не знаят и не разбират, че са такива. Интелигентните хора, за разлика от тях, винаги се съмняват в способностите си, защото осъзнават много неща, които по-простоватите, но самонадеяни не разбират.

Ако и вие сте сред съмняващите се в собствената си интелигентност, вижте кои са доказателствата, че всъщност сте по-умни, отколкото смятате! И не забравяйте да вдигнете гордо глава!

Приемате, че има много неща, които не знаете

Това е най-явният белег, че всъщност сте интелигентна личност. Само слабоинтелигентните хора с нисък или под средния коефициент на интелигентност смятат, че знаят всичко. Невъзможно е дори да ги убедите в противното.

Ако обаче вие се съмнявате в способностите и знанията си – радвайте се! Вие сте истински умен човек, който цени знанията и не спира да се учи.

Постоянно любопитни сте

Надарените с висок коефициент на интелигентност не спират да се впечатляват от нови неща. Те са любопитни, обичат да придобиват нови знания. Дори когато научат нещо ново, те започват да търсят още и още информация по темата. Рядко отричат непознатото като тъпо или ненужно, защото истински ценят знанието, за разлика от глупавите и слабообразовани хора.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари