4 упражнения, които повишават желанието за секс

Има редица фактори, които могат да повлияят негативно
14 мар 2018 23:00, Михаела Лазарова
5
4 упражнения, които повишават желанието за секс
Снимка: pixabay

Поддържането на добро либидо е от съществено значение и за двата пола в една връзка. Има редица фактори, които могат да повлияят негативно на желанието ви за секс. Започваме от стреса. Нещо, което трябва да се научим да управляваме всекидневно. Да намалиш нивата на стреса е вид упражнение за съзнанието.

Следват начинът на хранене и нашите навици. Полезни храни, които биха могли да поддържат желанието ви за секс са нар, люти чушки, тиквено семе, леща, червен боб, диня, по-чисто месо, ябълки.

Добавете ги към менюто си. И не на последно място физическата активност. Има няколко упражнения, които ако правите редовно биха могли да поддържат желаното настроение в спалнята. Вижте кои са.

Упражненията на Кегел

Нашите коремни мускули поддържат репродуктивните органи и ние можем да придобием контрол над контракциите, които се случват по време на оргазъм, като работим с тези мускулни групи.

Упражненията на Кегел или упражненията за тазовото дъно са вид укрепване на мускулите, които работят върху вътрешните тазови мускули, които чувствате, когато освобождавате и след това спирате потока на урината от пикочния мехур. Повече за ползите от тези упражнения и това как да ги правите може да прочетете тук.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Защо са изтрили преди 6 години
един разумен съвет?След ядене на боб и ябълки гръмко се изпускат физиологични газове и процесът не винаги може да бъде контролиран, ако двойката се е захласнала да прави определени движения и е в конкретни пози.Консумацията на люти чушки има за последица временна промяна на естествения вкус на телесните секрети. Да го имат предвид любителите на страстни целувки и на френска любов.