Най-ярките любовници са от зодия... Скорпион

Това, което ги прави интересни, е тяхната прикритост
15 мар 2018 13:30, Михаела Лазарова
15
Най-ярките любовници са от зодия... Скорпион
Снимка: Reuters

Тяхната любовна енергия е толкова силна, че може дори да нарани половинката им в любовта. Представителите на зодия Скорпион – червеното и черното на зодиака, най-ярките любовници, чиито ходове рядко могат да бъдат предвидени.

Какво ги прави толкова уникални, освен силното им желание за секс?

Те влагат страст

Представителите на тази зодия искат да опознаят по-дълбоко партньорите си. Ако имате до себе си Скорпион, вероятно вече сте усетили неговата способност да ви обича на едно друго ниво, както емоционално, така и физически. Точно това го прави невероятен любовник.

Разговорите са вълнуващи

Скорпионите изпитват привличане към интелигентните хора, тези с хобита, интереси. За тях е важно разговорите им да бъдат дълги, вълнуващи, а не кратки и повърхностни.

Харесва им да задават въпроси на човека срещу себе си, за живота му, за да го опознаят възможно най-добре. За тях именно това отваря вратата към истинската интимна връзка. Ето защо бъдете интересни и се опитайте да поддържате по-дълъг разговор.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 2 седмици съм разделена с мъж Скорпион.Такъв тормоз, тестчета,игрички, дразнене, дребни лъжи...През цялото време дори отричаше, че имаме връзка.Разкарвах го, той се връщаше, а накрая се оказа, че не сме си пасвали, не ме харесвал кой знае колко и знаел , че нямало да се получи.Даже каза, че аз съм го връщала обратно.Все имаше някакви трагедии, все беше сърдит и саможив, все аз не бях както трябва и все трябваше да си променям поведението..
14
2
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 6 години
не сме животни
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това със зодиите не е вярно. Всеки човек си е отделен. Имах бивш приятел Скорпион. Не стига, че беше непохватен, но и сещаше да прави любов веднъж в месеца. Виж за сметка на това непрекъснато държеше сметка за всичко и след раздялата ни се държа отвратително. Нищо мъжко нямаше в поведението му.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо илюстрирате с Леонардо ди Каприо? Никой не може да ме убеди, че човек, който непрекъснато се нуждае от нов съешник за секс е удовлетворен в секса. Нито че е особено способен на партньорство.Една- две песни могат да изпеят мнозина, да пеят дълго време на ниво - малцина. Качеството се проявява в страничните действия. А и хората имат различни потребности и преценка .
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мадона не е любовница. Тя е ***. Мъжка играчка. Тя сама си го избра това. По - точно беше. Вече за нищо не става.
10
3
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименКозирог, Овен, телец, рогата работа, може би да са добри любовници, обаче такива рога ще ви сложат, че цял живот, нема си ги махнете, хахаххахахахахахаа
9
6
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Аз към зодия Скорпион, нямам никакви забележки в любовта, другите, явно не го можете;))) Не сте подходящи. Сменете си партньора от жилещ с рогат, хахахахахаххахахаа
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скорпионите единствено са специалисти по извъртането и правенето на бялото на черно и толкоз!
7
5
 
6
 
! Отговори
до Анонимен 4 преди 6 години
Плюем ги- за ваша информация, защото съм бил предаван, лъган, манипулиран, държали са се лицемерно и са разправяли чисти клевети за мен- "хора" от зодия скорпион! И винаги ще го казвам! Като не ви харесва истината- не можем да ви помогнем!
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Овен-Хвани си козирог и ще видиш какво значи любовник.
5
4
 
8
 
! Отговори
Овен преди 6 години
И аз не харесвам Скорпион освен за приятел. Има нещо тъмно в тях, което ме подтиска. Силови любовници с претенции, верни приятели са обаче.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До имате грешкаДа - към такива като този коментар - определено. Като плюете да ви галят ли - ужас. Голяма грешка
3
4
 
18
 
! Отговори
Прецакан преди 6 години
Явно не важи за всички скорпиони.Жена ми е скорпион и съжалявам да го кажа но е гола-вода в леглото - по всички параграфи. Надявах се с времето да се пооправи, но уви - по зле става.Само фалшива слава и много думи.Не съм застрелян профан и не ми е била единствената, но по-зле .... здраве му кажи! :)
2
14
 
8
 
! Отговори
имате грешка преди 6 години
НАЙ-ЯРКИТЕ ЗЛОБАРИ И ГАДНЯРИ СА ОТ ЗОДИЯ СКОРПИОН!
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам Скорпион! За приятели и купони Да! Но за гадже, любовник абсолютно Не! Козирога независимо че е долен само влюбен и използвач и нищо хубаво не може да се каже за него освен че е интерес чия и гледа собствения си кеф.Любовник си е! Астрално погледнато. Стрелеца и той за нищо не става по отношение любов от него. Ревнив като Скорпион на един кантар са 1:1но са приятели когато искат.