5-те сигурни знака, че Той иска сериозна връзка

Трудно да прецениш дали някой е с теб заради самата теб
16 мар 2018 08:40, Михаела Лазарова
4
5-те сигурни знака, че Той иска сериозна връзка
Снимка: pixabay

За да бъде една връзка устойчива на времето и препятствията, преди всичко тя трябва да надхвърля физическото измерение на интимността.

В света на запознанствата и срещите, особено в онлайн пространството, е трудно да прецениш дали някой е с теб заради самата теб или просто заради секс.

Първото нещо, за което човешкото тяло жадува, е сексуалната връзка и това е напълно нормално. Мъжката природа в много случаи е ръководена именно от първичния нагон.

Много момичета без опит, а дори и зрели жени падат в капана на мъжкото внимание, бъркайки го с любов. Мъжете проявяват внимание към обекта на техните желания, показват, че мислят за вас, пишат ви десетки съобщения на ден, намират си повод да се появят под прозореца ви.

Дами, знайте, че той мисли за вас, но и за себе си, за удоволствието, което ще му донесе срещата с вас.

Така че, вгледайте се по-дълбоко в неговите действия и мисли, за да разберете дали връзката ви има бъдеще и потенциал да се превърне в партньорство за цял живот.

Неговото поведение подсказва любов и сериозни намерения, ако:

Той демонстрира любов към самия себе си

Тук не става въпрос за самовлюбеност, а за уважение и задоволеност от собственото място в живота и успехите, които досегашният опит е донесъл. Мъж, който е в мир със себе си и със социалното си положение е винаги по-добър избор в сравнение с неуравновесения, който все още не знае какво иска от живота, още по-малко как да го постигне.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пак казвам вижте стила на безчуствено избиране измежду успелите. това не е БАШ нормално, също както не е нормално да се кланяме на звезди вместо да имаме истински реални герои за пример които са хора изковани в реалният свят а не такива които емулират ценности и имат успех от сорта на "популярност" и "пари" това са американщини ако сте забаравили а ние сме криво ляво европейци
1
3
 
4
 
! Отговори
пффф преди 6 години
разбира се, както е традиция в нашия край и по принцип за себичните и самовлюбени кокони, манталитета от който е писан даже не включва идеята, даже не се промъква отникъде идеята за подкрепа по пътя, недай си боже участие и недай си боже някакъв пръст и отговорност в успеха на мъжа. всичко трябва да е наготово и жената да е като разхождаща се из неделният пазар и избираща сред победителите. готовани. за това и няма да получите . ултимативното във връзките с мъжете си.