Женените двойки спират да се целуват по френски. Защо?

Някои проучвания по темата отговарят на този въпрос
17 мар 2018 23:00, Михаела Лазарова
39
Женените двойки спират да се целуват по френски. Защо?
Снимка: pixabay

Френската целувка е страстна, възпламеняваща, емоционална. Сърцето бие все по-силно, когато целувката трае по-дълго.

Всяка целувка има своето значение. Някои са приятелски, други са изпълнени с обич и грижа, но френската целувка е специална. В нея има много страст. Характерна е за началото на всяка връзка без изключение.

Но след години брачните двойки спират да се целуват по френски. Защо?

Някои проучвания по темата отговарят на този въпрос.

Отнема време

Когато една млада двойка тепърва се опознава, френската целувка е винаги съпътстващ участник в интимните ласки. С времето обаче, особено след повече от 10 години брак, партньорите постепенно спират да се целуват дълго и страстно. Много двойки споделят, че си разменят френски целувки само когато правят секс.

Не е нужно

В началото на една връзка партньорите са силно привлечени един от друг. Френската целувка е най-добрият начин да се изрази това привличане. По този начин и двете страни показват сексуалното си влечение, което нараства с продължителността на целувката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаджето като ме нацелува и забравям къде съм. На кой свят съм. А и тя си е любвеовилна и не ми прощава.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма близост, инстимност, доверие, разбирателство, френските целувки си заминват със секса.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото единия рязко е влошил устната си хигиена и дъхът му смърди. И от там се смарангясват и други неща и отношения. Така, че дами и господа, мийте си зъбите и посещавайте профилактично зъболекар.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти ковеш и дърпаш конците, но неговия свят не е моя. Това са два различни свята! В който всеки е господар на собствената си глупост.На едните им е ясно. Докато на другите докато осъзнаят много път вървят. И плащат прекалено висока цена. Глупостта няма цена. Дали!? Някои плаща цял живот.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искаш това от мен!? Много искаш. Всеки си избира какъв да бъде. Но не можеш да искаш другите да те харесват или да не те харесват. Всеки е господар в своя собствен свят.
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половината ходят облечени, като моми. И си мисли, че не му личи че е мъж. Това са маниери, фриволното им поведение ги издава. Сърцето ти мъжко ли е ако ще не като жена да се облече, не може да бъде жена. Една жена прозря ли подобен вид поведение. Какво подиграва се с жените, като ходи облечен като жена!? И сега сложи си ръката на сърцето.. ти искаш от мен аз да уважавам подобен род мъж?!Той усмива жената с облеклото си като такъв! И аз трябва да умирам по него и да уважавам подобно отношение.
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е! Половината са станали меки китки.Тя едната жената, ако започне.Ще стане страшно.Всички жени ще се вдигнат и няма да оставане здраво място по мъжете.И тогава ще осъзнаят, че не са толкова прекрасни и желани.И че каквото и да правят мръсно на една жена си го правят единствено на себе си. Жената забравя за мъжа и продължава! Мъжа е непримирим!Не почетно е дълбокия егоизъм да го заслепява.Когато си правил кефа идва момента на осъзнаването. С цената на какво!?Понякога плащат висока цена!!!
17
4
 
8
 
! Отговори
Скопен овен преди 6 години
Щот ядохме сланина с чесън и пихме мастика, а пък и шкембето ми скрива бубата и не мога да и го втъкна кат едно време...
16
7
 
9
 
! Отговори
Любу преди 6 години
Само Левски оле
15
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАми грабвай автомата и почвай на улицата наред по мъжете,нали затова ви призоваваше няква извратена американка-мъжете да се избиват,бъдещето е на един женски свят без мъже.То затова все повече мъже се отказват от вас,просто ставата все по агресивни и ненор мални,ние мъжете сме си самодостатъчни
14
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто са мизерни ци! Защо, трябва да съм на другия бряг? Знам колко полово преносими болести носят. Как спят с най-неудачните жени. Той нняма уважение към себе си и собственото си его, защо аз трябва да отразява въобще подобен мъж!? И съм меко казано отвратена.Мъжете са много нисши същества.Кое му е прекрасното в подобен мъж? Освен да буди в една жена дълбоко отвращение и да видиш, колко е жалък и не значим.
13
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целувай мъже нежно. Явно не те привличат жена и няма как да я целуваш по френски. Мъжа пренася болести. Спи с кой му падне както дойде и където му се паадне.Отврат.
12
16
 
6
 
! Отговори
Нежен преди 6 години
Жената е една торба с бацили,клоа ка,отвра т,друго си е мъжката целувка,-страстна,нежна и вазпламеняваща
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще целуваш някой който не обичаш.
10
0
 
9
 
! Отговори
3a6to преди 6 години
s prosti du mi ka3ano : ne se obi4ate
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то нормално тва де. След 10 години, след 15, пък след 20 години брак само протоколни целувки за чао слънце, обичам те, ше се видиме довечера.
8
6
 
4
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До ДимитърТи да не си бай Митре от УНСС, който вече стана професор и разсмива всички с поученията си относно външната търговия, които е зубрил преди повече от 40 години в Москва?Ако ти си този, вярвам ти, краката на твоята жена са бетер свинските.Но ако не си този бай Митре, ще се опитам да разгадая, дали обичаш манджа от свински крака или я ненавиждаш? :))
7
13
 
9
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Защото жената е ястие от свински крака!
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Какво значи панзвантин? Да не би да си искал да кажеш, че е пезевенк? :)
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Минко вече не е интересен. А другите още по скучни. Чак ми се доспа!!!