Как всяка една зодия съсипва връзките си?

Близнаците са непостоянни и това разваля любовите им
18 мар 2018 22:44, Михаела Лазарова
8
Как всяка една зодия съсипва връзките си?
Снимка: pixabay

Различните зодиакални знаци имат различен подход към връзките си. Ето защо и в развалянето на отношенията при всяка зодия често има сходства. Вижте кои са характерните начини, по които всяка зодия съсипва връзките си.

Овен

Овните искат непрекъснато да се забавляват и да търсят приключения в любовта. Овенът мрази да се отегчава. Ако партньорът му не изпълни всичките му очаквания и диви мечти, той губи интерес. Следва разрушително пренебрежително отношение, което в крайна сметка води до край на връзката. Понякога да бъдеш с онзи, когото обичаш, е достатъчно приключение само по себе си. Невинаги трябва да правиш нещо забавно.

Телец

На Телците им отнема много време да се отделят от миналото. Независимо колко време е минало, ако са преживели разочарование, те са склонни да го проектират във всяка следваща връзка. Мнителността им и трудното печелене на доверие от страна на партньорите им разваля връзката. Телецът не може да остави нещата просто да се случват. Това внася непрекъснато напрежение в любовния живот. Не всеки партньор би устоял да плати тази цена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не зодиите са виновни а интригите
5
0
 
2
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Като съм на работа стоя послушен като агънце.След като си тръгна от работа се отпускам по замясвям на себе спокоен и свободен,и вече евентуално като съм си в къщи с жената ставам див звяр.Коя зодия съм? хахах
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рак прилепчива???!!! Има някакво недоразумение. Напротив! Изключително динамична, безкрайно ангажирана с това което прави. Ако се видиш с нея е паметен момент в живота ти. Оставя дълбок отпечатък от времето прекарано с теб. Пълни ти душата! Когато започне да липсва е повече от тежко. Тогава разбираш, че моментите прекарани с нея са безценни. Дай Боже да са в изобилие. Липсата и тежи и мъчи.Лек няма. Тя е билето.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3. Той е мъж овен или по лошото г,ей овца.... Не ви съдя, само констатирам......
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти от къде го чакаш? Той къде е? На работа в чужбина??? . Всяка вечер обесняваш без тълкувания как чакаш мъжа на мечтите си. Хубаво чакаш мъж. Всяка жена си чака мъжа било от работа от събиране с приятели от командировка от чужбина. Но нещо не те разбирам чакаш мъжа и той не се прибира ли!?Странна си!?
1
2
 
22
 
! Отговори
Дофтору преди 6 години
Айде стига щуротии, спрете най-после с тия зодии, хората реагират според ума и възпитанието си а не според зодията. Няма как един синеуст швед един брадат бедуин и бял европеец възпитан в християнските ценности, всичките родени в един ден да реагират еднакво в житейските ситуации само защото някой е измислил зодиите!