Колко търпение проявява всяка зодия в любовта? (II част)

Съвършенството не е възможно. И все пак очакваме повече
18 мар 2018 18:45,
3
Колко търпение проявява всяка зодия в любовта? (II част)
Източник: Pexels.com

Търпението и любовта трябва да вървят ръка за ръка, за да може връзката да се радва на успех. Те обаче невинаги са съвместими. 

Една от вероятните причини, поради които сме склонни да загубим търпението си по въпросите, свързани с любовта, е, че мислим, че имаме перфектна любовна връзка, в която няма да се налагат компромиси и търпение. Съвършенството обаче не е възможно. И все пак очакваме повече. 

Именно очакванията са онова, което може да ви заблуди и съответно разочарова. Затова е много важно да сте наясно, че търпението наистина е добродетел, че и не всеки го притежава. 

След като разбрахме как стои въпросът с търпението в любовта сред представителите на първите шест знака в зодиака, предстои да разгледаме останалите шест. 

Везни

По природа Везните са търпеливи и мили и това не е роля. Въпреки че тези положителни черти им помагат и в социалния свят, те действително подкрепят романтичния си партньор.

Везните са щедри, когато става въпрос за комплименти и похвали, и никога не пропускат възможността да бъдат мили. 

Скорпион

Най-добре е да приемете реалността и да сте наясно, че, когато си имате работа с представител на тази зодия, трябва да очаквате търпение в много малки количества. Или е по техния начин или по никой друг и това важи за всеки аспект от живота. 

Стрелец

Може да изглеждат прекалено търпеливи, тъй като Стрелците са добри в отричането на истината, ако тя е, че са нежелани. Тогава родените под този знак ще ви чакат. 

Причината е, че Стрелците искат да бъдат герои, това е малката им тайна. И ако се наложи да чакат избраника си, докато той/тя намери себе си, са съгласни с това. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Дофтору преди 6 години
Ей, спрете най-после с тия зодии, хората реагират според ума и възпитанието си а не според зодията. Няма как един синеуст швед един брадат бедуин и бял европеец възпитан в християнските ценности, всичките родени в един ден да реагират еднакво в житейските ситуации само защото някой е измислил зодиите!
1
2
 
6
 
! Отговори
истината е че преди 6 години
Везните нито са търпеливи, нито са толерантни - лично и отговорно го казвам, защото съм везни и не е нужно да се заблуждава, че можем да търпим и мажем