Мъдри прозрения, които помагат да открием любовта

Вслушайте се в думите на мъдреците
21 мар 2018 14:37, Илияна Николова
2
Мъдри прозрения, които помагат да открием любовта
Снимка: maxpixel

Търсим любов, когато нямаме половинка до себе си, но и когато се намираме във връзка. Опитваме се да я намерим навън, без да се замисляме, че това дали ще имаме любов в живота си, зависи от един друг вид на всеобхватната любов, а нейното начало започва от нас. 

Объркани и с хиляди въпроси за личното си щастие ние се нуждаем от мъдри слова, които да бъдат нашите прозрения.
 
В следващите редове ще прочетете 3 мъдрости. Ако четете между редовете, ще откриете скъпоценните камъни, които ще ви заведат към създаването на любовта, която наистина желаете.
 
1. „Силата е във вас. Отговорът е във вас. Вие сте отговорът на всичките си търсения. Вие сте целта. Тя никога не е отвън.“ – Екхарт Тол
 
Цитатът на Тол ни напомня, че ние сме това, което търсим. Намирането на любов вътре е фундаментална практика за привличане на любов в отношенията. Ако не сте влюбени в себе си, лесно може да се объркате и да вярвате, че щастието в любовта е външно и зависи изцяло от друг човек.
 
За да имате желаните емоции в живота си, не забравяйте че всичко започва от вас. Чрез отношение към себе си, създавате основа за получаване на любов във всички аспекти на живота.
 
2. „Любовта трябва да е като дишането. Тя трябва да бъде самото качество в теб – където и да си, с когото и да си, или дори ако си сам, любовта продължава да прелива от теб. Това не е въпрос на това да бъдеш влюбен в някого – въпросът е да бъдеш любов.“ – Ошо
 
Мъдри думи, които ни напомнят, че любовта е качество, което вече имаме в себе си. Не само това, но и качеството, което можем да усещаме с другите толкова, колкото и ние можем да усещаме. Ето защо трябва да позволим на тази любов да бъде като дишането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: мъдростлюбовпрозрения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Библията преди 6 години
МАТЕЙ 6:3333 Но първо търсете Неговото царство и Неговата правда; и всичко това ще ви се прибави.