Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?

И неприятните за мъжете женски черти са...
23 мар 2018 23:00, Илияна Николова
134
Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?
Снимка: pixabay

Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?
 
Гримът
 
Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.
 
Косата
 
Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.
 
Окосмяването
 
Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.
 
Хигиена на устната кухина
 
Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе като си от село нищо няма да ти помогне
83
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До FallschirmspringerИ ти по реакцията на 6 човека направи генерален извод за цялото човечество))
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен-78Ти жена ли си или мъж или криеш защото те е срам че си жена??
81
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете са солидарни един с друг до време! Той е забогатял, има готина приятелка всичко му е ок. Започва една завист и приятелството се изпарява. И започват и "калните" номера.
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закономерност някои мъже вярват безсприкословно на жените. Само жени около него. И никоя не си позволява да го измами, ограби физически, емоционално и душевно. Как сам си гради доверието и получаваш взамяна същото.
79
3
 
31
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Преди няколко години бях в един офис, имаше три момчета и три момичета някъде към 30 годишни. Докато водихме разговора ,стана земетресение.Бяхме на сравнително висок етаж.Но какво беше учудването ми когато момчета с трескави и изплашени погледи започнаха някак си да се суетят,а момичета се стреснаха застанаха,готови за действие и запазиха самообладание.Тогава човек си прави извода ,че в някаква извънредна ситуация ,по-добре е до него да има смело момиче отколкото паникьор момче.
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ако половината са другата страна на нещата. Ще му е много по- лесно на мъжа в женския не разбран свят.
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 73 но ако са:Самовлюбен - харесва и жената с негоЕгоист. - мисли и за жената с негоЛошо възпитан- не може да я обидиНеуважителен - много тактика и уважениеЦиник. - не смее да се ползва с тежки думи. Арогантен - не е грубиянИнат. - не се осланя наа без градивни действия. Безлюбовен. - силно люби и обичат да го обичат, дава любов в изобилие. Отмъстителен ЗлобенКоваренЛицемерДвуличенПодълГрандоманНеверникБезверенНапористБез воля
76
7
 
13
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До FallschirmspringerБраво човек! Получаваш виртуално ръкостискане от мен. Съгласен съм с всяка твоя дума. Оставял съм 55 000 лева при прoстиtутка и са седели 3 дена при нея и не ми е изчезнал и лев. На нова година само такива момичета ми честитяха с СМС-и. Никога нищо не са ми искали, а съм искал да им правя подаръци. Само жени не са ме предавали, отгоре на всичко ги смятам и за по-умни и адаптивни от нас. А загубих всичките си "приятели", защото не престанаха да ми искат какво ли не
75
8
 
10
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Безспорно харесвам натуралната женска, нежна красота, но за съжаление е много рядка. Но пък ми харесват и силиконовите Барбита, с екстеншъни, хиалурон, мигли от норка. Стига да е стройна, стегната и красива в лицето, пък ако ще цялата да е ъпгрейдната. Защото само една красива жена може да се ъпгрейдне. Я си представете Искра Фидосова или Велислава Дърева ако си сложи екстеншъни, силикон, хиалурон и фалшиви мигли дали ще е по-красива :))) Ами ето, на, сами си отговорихте
74
5
 
16
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Анонимен """"Мъжете да не би да не са продажни?"""Всички изследвания показват ,че мъжете са по-продажни.Чувал съм ,че по време на ВСВ ,някои от концлагерите са били охранявани от женски кучета ,защото били по-вярни.В личен план повече пъти съм бил предаван от мъже ,а от жени нито веднаж.Винаги от жени съм получавал приятелска подкрепа и съвети .В тежки за мен моменти пак жени са ми оказвали безкористна подкрепа.
73
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 73СамовлюбенЕгоистЛошо възпитанНеуважителенЦиникАрогантенИнатБезлюбовенОтмъстителенЗлобенКоваренЛицемерДвуличенПодълГрандоманНеверникБезверенНапористБезволеви
72
1
 
5
 
! Отговори
??? преди 6 години
Според вас българката лека жена ли е или е като жена на талибанин??
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са жени, които се страхуват да поемат отговорност за собствения си живот, да бъдат независими и да правят собствен избор. Не ме разбирайте погрешно, имам огромно уважение към майките и изобщо жените, които са отдали живота си на семейството си, но просто класическата роля на жената в едно патриархално общество вече е отживелица и не отговаря на динамичния свят, в който живеем.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BurzumОколо теб само с шалвари ли са бе, човек?Или имаш предвид това, че в деловия си делник много жени ходят с панталони?:)
69
0
 
7
 
! Отговори
@#& преди 6 години
Откроиха се няколко мнения. Коментарите под статията ще свършат работа на специалистите, които изследват обществените нагласи.Сега трябва да бъде поместен и материал на тема кои качества на мъжете отблъскват жените?
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЙ Е ВРАГЪТ? Друга страна обаче сигурно им е много трудно на мъжете. С толкова активни и устремени жени, дето действат на 10 фронта едновременно. Понякога виждам в мъжките очи едно объркване и несигурност. Дръжте се, момчета!
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анонимчо 67,Мъжете да не би да не са продажни?Няма смисъл да се спори на тази тема.Защо в различните области по-изявени били мъжете? Защото хилядолетия подред, а в повечето случаи и днес, жената не прави кариера, а се грижи за деца и домакинство. Но според теб и това не прави. Спорът просто е безсмислен.
66
4
 
15
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Мисля ,че съм нормален мъж ,но понякога просташките коментари ми идват в повече.Към жените питая най-топли чувства и не мога да си представя свят без тях,та той ще е по кошмарен и от ада.Винаги в компанията на интелигентни ,умни възпитани жени се чувствувам в състояние близо до това на "нирвана".Поздравя всички жени от моята възрастова група 55+ с песента ""Реднекс - Прегърни ме за малко (BG subs, lyrics) "".В тях аз не виждам жените , а момичетата от младежките ми години и винаги ще са такива
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приемам жена да ти "скрои" номер или да не дойде на среща или да я отмени. Но мъж да върти женски номера не мога да възприема. Това е на липса на уважение и себерааздаване. Егоизма в този мъж е в повече няма, как да бъде с някоя жена, дори и да бъде той ще е за нея само даденост, но не и мъж. Сам си придизвиква не уважението на жената към него.