Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?

И неприятните за мъжете женски черти са...
23 мар 2018 23:00, Илияна Николова
134
Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?
Снимка: pixabay

Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?
 
Гримът
 
Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.
 
Косата
 
Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.
 
Окосмяването
 
Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.
 
Хигиена на устната кухина
 
Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още някоя да не си е признал за фелациото по цели нощи парфюма и тройката. То е явно и се знае въпрос на време беше да се признае.Тенкю!
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-отблъскащи са тези, дето се правят на много отворени.
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен-1 Защо какво лошо има да е цинична жената аз една такава съм харесал.
1
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена може да бъде отблъскваща и с държанието си. Преди време си бях харесал една мома, много хубава, обаче простачка отвсякъде. Излязохме един път и аз бях дотам.