Хитри трикове, с които ще сте харесвани от всички

Винаги бъдете ведри и усмихнати, не мрънкайте...
25 мар 2018 22:45, Илияна Николова
3
Хитри трикове, с които ще сте харесвани от всички
Снимка: pixabay

На някои хора им се отдава да са не просто център на внимание, а притегателна личност, около която винаги има кръг от почитатели.

Чудите ли се как го правят? Правете следните неща като тях:
 
Не мрънкайте, бъдете позитивни 
 
Когато се събирате на обяд с колеги или излизате на кафе с приятели, забравете за постоянното мрънкане и оплакване. Всички хора имат своите проблеми и неща, от които са недоволни. Не поставяйте акцент върху негативното, а напротив – бъдете ведри и усмихнати.
 
Дръжте се като своите идоли
 
Всеки човек си има авторитети в живота, от които черпи вдъхновение или иска да бъде като тях. Приложете го наяве, а не само в съзнанието си. Дръжте се като своите кумири, за да привлечете повече позитивни отзиви за себе си.
 
Не използвайте въпроса "Разкажи ми повече за себе си"
 
Проучванията показват, че този въпрос е сред най-мразените не само на интервю за работа, но и в непринуден разговор между познати или колеги. Най-лесно приятелства се зараждат при разговор, който не протича като интервю, а се случва свободно и непосредствено.
 
Питайте и слушайте
 
Ако задавате въпроси от куртоазия, но не чакате отговор, а се разсейвате и не слушате събеседника си, това отблъсква и прави лошо впечатление.  
 
Носете ярък акцент във визията си
 
Една добра тактика за привличане на хорското внимание и интерес е поставянето на ярък аксесоар във визията ви. Той ще бъде повод за разговори с околните, а след това от вас зависи да пренасочите разговора в друга позитивна посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
.....къв човек па ти ***, мани го тоа! Дай да го сменим и нема а сгрешиш, рискувай като мен поне веднъж
1
0
 
16
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Мн.*** статия. Няма как всички да те харесат, а и не е нужно. Човек трябва да се държи приятелски с хората около себе си било то колеги, познати, роднини. Да се разсееш и да не чуеш нещо създавало лошо впечатление, как не? Ако е нещо важно просто ще питаш пак събеседника си,но почти винаги става дума за клюка по адрес на 3ти човек,което мен не ме засяга. А гардероба си зависи от човека, ярки тонове, тъмни тонове,глупости.Ако имаш пари и всеки ден може да си купуваш нови дрехи.Повърхностно звучи