Не проваляйте връзката си с грешки! Кои са те?

Идеализирате бъдещото му "Аз" и няма никакаво време за Вас
25 мар 2018 22:30, Илияна Николова
5
Не проваляйте връзката си с грешки! Кои са те?
Снимка: pixabay

Мечтаете за хармонична връзка, но сте склонни да идеализирате партньорите си? Желаете да сте щастливи в бъдеще, но постоянно неглижирате нуждите си?

Това са само част от причините, поради които не можете да изградите дълготрайна изпълнена с любов връзка. 

Още във фазата, когато връзката ви е на ниво срещи, вероятно правите някои често срещани грешки, които в крайна сметка водят до провал отново и отново. Кои са те?
 
Постоянно повдигате настроението и самочувствието му
 
Хубаво е да го правите, но ако непрекъснато са му потънали гемиите и вие трябва да го мотивирате, връзката ви няма бъдеще. Изобщо, какво бихте правили с някого, който не може да се мотивира сам в живота за каквото и да било!
 
Идеализирате бъдещото му "Аз"
 
Грешите, ако смятате, че можете да промените чертите у партньора ви, които не харесвате. Само той може да го направи, така че не идеализирайте образа му, а бъдете реалисти. Ако нещо ви смущава в него, обмислете дали сте склонни да приемете недостатъците, които ви дразнят.
 
Той е особено мързелив по отношение на срещите ви
 
Партньорът ви не си дава зор да измисля интересни занимания по време на вашите срещи. Не се старае да ви води на различни места. Общо взето изглежда сякаш му е все едно дали ще ви впечатли или не.
 
Лутате се между уклончивите му обещания 
 
Когато в поведението и думите на партньора ви личи несигурност и нестабилност, това определено е знак, че той не е човекът, с когото имате бъдеще. Обмислете го още докато сте в процес на срещи, а не сте пристъпили към следващ етап на връзката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: срещигрешкивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако непрекъснато са му потънали гемиите, потърсете човек, на когото не са. Ако в един момент и на новия му потънат някакви гемии, зарежете го и потърсете човек със здрави гемии. Накрая ще станете кариерна к)/рва и ще умрете като пърцал. Съвместният живот е компромис, идеални хора няма, никой не е длъжен да ви носи на гърба си и да ви забавлява.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Луна ти ли си?
2
0
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Ако непрекъснато са му потънали гемиите - и Вие трябва да грабнете един по- голям камък, и да пробиете, и последната му останала лодка...
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си губете времето с такъв.