Любовен хороскоп за 26 март – 1 април

Какво очаква всяка зодия в любовта през тази седмица?
26 мар 2018 08:50, Илияна Николова
0
Любовен хороскоп за 26 март – 1 април
Снимка: pexels

Тази седмица ще бъде изпълнена с трудни моменти. На повечето представители на отделните зодии ще се наложи да взимат трудни решения и да се изправят пред любовни предизвикателства. Някои, разбира се, ще се радват и на щастие в любовен план.

Овен 
 
Тази седмица ще е една от най-драматичните за Овните в любовен аспект. На хоризонта се задава промяна. Възможно е през тази седмица да откриете любовта или да почувствате пеперуди в корема. За някои от представителите на Овните е възможно да се случи забежка за една нощ, която обаче да прерасне в нещо повече. Изкушения няма да липсват.
 
За Овните, които са във връзка са възможни разочарования. За други дори има вероятност да приключат взаимоотношения с партньорите си. Напрежението ще стихне в края на седмицата.
 
Лъв
 
През тази седмица ще ви се наложи да проведете някои сериозни разговори с партньора си, независимо дали ви харесва или не. Много е вероятно да постигнете съгласие. За някои дори въпросите ще са на живот и смърт за връзката. Късметът е на ваша страна, защото в този период и двамата ще сте готови да говорите и да правите нещата заедно.
 
Козирог
 
За Козирозите във връзка тази седмица може да се окаже разтърсваща. Възможни са домашни драми, които да отвлекат вниманието ви от удоволствията, които можете да споделите взаимно. Има и друга възможност – с партньора ви да вземете бързо решение за нещо, което да придвижи връзката ви напред в положителна посока. Ще бъде едно наистина вълнуващо пътуване.
 
Необвързаните ще имат възможност да срещнат подходящ партньор за връзка в края на седмицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари