Месечен любовен хороскоп за април 2018-а

През този пролетен месец не само природата цъфти, любовта също
Обновена: 1 апр 2018 20:19 | 1 апр 2018 20:15, Михаела Лазарова
2
Месечен любовен хороскоп за април 2018-а
Снимка: pixabay

Април – цветен, слънчев, красив... През този пролетен месец не само природата цъфти, любовта също. През април енергията на небесните тела ще повлияе позитивно на настроението, така че астролозите предвиждат благоприятен период за запознанства. Повече за това какво ви очаква в любовта през април според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

До 20 април силната позиция на Слънцето ще помогне на Овена в личния му живот. Енергията му ще бъде достатъчна, за да се развеселите и радвате на свободното си време. От средата на месеца представителите на тази зодия могат да почувстват липса на сила и комуникацията с противоположния пол и някои събития може да не се развият по най-добрия начин. Но тъй като те са упорити, ще се борят за щастието си. Хванете положителната вълна и намалете егоизма.

Телец

По отношение на романтиката, Телците ще се радват на положителната енергия на Луната. В периода 12 – 22 април ще може да намерите нова любов, ако сте необвързани, но и ще подобрите семейните взаимоотношения. Този период ще бъде най-активен за вас, така че не губете време. Също така, Сатурн ще ви помогне. Неговото ретроградно движение ще допринесе за личното ви щастие. Като цяло през април бъдете внимателни с думите, за да не навредите на любовните си отношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Muradoff преди 6 години
Бол сикиш на всички зодия.