6 правила на щастливите двойки

Правете си комплименти един на друг
3
6 правила на щастливите двойки
Снимка: pixabay

Каква е тайната на двойките, които са щастливи от връзката си ? Въпрос, който всеки си задава, докато динамиката на живота ни кара да пропускаме важните детайли свързани с любовта. Щастливата връзка е като добре разклонено дърво.

Макар да има възходи и моменти на слабост, ако някой от клоните се счупи, дървото вече не е цяло.

Двойките, които се радват по-често на хармония във взаимоотношенията си, спазват някои важни правила – правилата на спалнята. Лесни за следване, вижте кои са.

Оставете всички притеснения, работата си извън спалнята

Проучванията показват, че двойките, които не говорят за стресовия им индивидуален живот, докато са в рамките на спалнята, са много интимни и сближени, отколкото останалите. Оказването на емоционална подкрепа в една връзка е изключително важно, но опитайте се да превърнете спалнята в място само за любов и позитивни емоции. Важните въпроси може да обсъждате във всеки друг момент.

Не си лягайте ядосани

Ядосани на партньора, на роднина, колега, децата... Преди да легнете в спалнята опитайте се да постигнете консенсус или поне наполовина да разрешите проблема. Не си лягайте с отрицателни емоции, особено един към друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Имайте дълбоки и преди 5 месеца
интимни разговори ...
______________________________________

Помните ли онзи виц? Ще водят ерген на сгледа. Преди това му казали, че е по-добре да си мълчи, та да не проличава колко е простичък, а ако каже нещо, то да изразява дълбока мисъл. У момини ги посрещнали, разшетали се да сложат софра, но котката все им се мотаела в краката - този я подритне, онзи я настъпи, гонят я, тя пак се връща. Кандидат-женихът решил, че това е удобен момент да се изяви и рекъл "Тюуу, да те е§а в дълбокото д/пе!"
2
3
 
3
 
! Отговори
Taliban преди 5 месеца
Пропуснали сте седмото.жйвейте влюбени една година заедно после две разделени след това пак заедно после за по дълго разделени и така до старостта ако все още ви е останало желание да опитате
1
7
 
0
 
! Отговори
....... преди 5 месеца
taka triabva da e , ama az nali obi4am da bubria , da spodeliam

20 отличителни черти на зодия Везни
20 отличителни черти на зодия Везни

20 отличителни черти на зодия Везни

Как да прочистим дебелото черво?
Как да прочистим дебелото черво?

Как да прочистим дебелото черво?