6 правила на щастливите двойки

Правете си комплименти един на друг
3
6 правила на щастливите двойки
Снимка: pixabay

Каква е тайната на двойките, които са щастливи от връзката си ? Въпрос, който всеки си задава, докато динамиката на живота ни кара да пропускаме важните детайли свързани с любовта. Щастливата връзка е като добре разклонено дърво.

Макар да има възходи и моменти на слабост, ако някой от клоните се счупи, дървото вече не е цяло.

Двойките, които се радват по-често на хармония във взаимоотношенията си, спазват някои важни правила – правилата на спалнята. Лесни за следване, вижте кои са.

Оставете всички притеснения, работата си извън спалнята

Проучванията показват, че двойките, които не говорят за стресовия им индивидуален живот, докато са в рамките на спалнята, са много интимни и сближени, отколкото останалите. Оказването на емоционална подкрепа в една връзка е изключително важно, но опитайте се да превърнете спалнята в място само за любов и позитивни емоции. Важните въпроси може да обсъждате във всеки друг момент.

Не си лягайте ядосани

Ядосани на партньора, на роднина, колега, децата... Преди да легнете в спалнята опитайте се да постигнете консенсус или поне наполовина да разрешите проблема. Не си лягайте с отрицателни емоции, особено един към друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Имайте дълбоки и преди 6 години
интимни разговори ...______________________________________Помните ли онзи виц? Ще водят ерген на сгледа. Преди това му казали, че е по-добре да си мълчи, та да не проличава колко е простичък, а ако каже нещо, то да изразява дълбока мисъл. У момини ги посрещнали, разшетали се да сложат софра, но котката все им се мотаела в краката - този я подритне, онзи я настъпи, гонят я, тя пак се връща. Кандидат-женихът решил, че това е удобен момент да се изяви и рекъл "Тюуу, да те еа в дълбокото д/***!"
1
4
 
6
 
! Отговори
Taliban преди 6 години
Пропуснали сте седмото.жйвейте влюбени една година заедно после две разделени след това пак заедно после за по дълго разделени и така до старостта ако все още ви е останало желание да опитате