5 секс съвета, които ще ви сближат

Докосвайте се повече по време на секс
17
5 секс съвета, които ще ви сближат
Снимка: pixabay

Сексът с половинката не е просто секс, а интимен момент, който не само доставя удоволствие, но и сближава. Как да направите сексуалните си преживявания още по-интимни, а партньора си – по-близък?

Докосвайте се повече по време на секс

Всички секс пози имат своите ползи за двойката. Някои доставят повече удоволствие, други предполагат по-дълбоко проникване. Ако искате да направите секса по-интимно преживяване, наблягайте на пози, при които има повече възможност за докосване.

Докосвайте се и по време на любовната игра. Не си спестявайте ласки. Партньорът ви инстинктивно ще откликне със същото.

Съсредоточете се върху любовната игра

Повечето жени се нуждаят от повече предварителна стимулация, за да достигнат до оргазъм. Това не означава, че мъжете не трябва да бъдат докосвани. Много жени се притесняват да наблягат на предварителната любовна игра, за да не свърши партньорът им прекалено рано. Дори това да стане, имате шанс за втори дубъл, при който партньорът ви ще бъде дори по-издръжлив.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска му се но няма да не е правил така да се разделечават за да не му се налага след това да се сближат на ново. Всеки пати от акъла си.
3
1
 
1
 
! Отговори
;-) преди 6 години
Гладната кокошка пак просо сънувала.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама души се харесват привличат, правят любов, ако се обичат е още красиво. Повече от това сближаване накъде?! Освен да не се отделят един от друг! . Има и такива двойки, работят заедно, спят заедно живеят заедно, хранят се заедно. Не се отделят един от друг и им е много хубаво. Един без друг не могат!!!!Ако са се обидени по една или друга причина и искат да бъдат заедно намират начин.., път един към друг и се сближават, сдобряват изглаждат си недоразуменията. Ако желаят да бъдат заедно!!!
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,Докосвайте се повече по време на секс'' .......е колко повече да се докосваме ? Те хората да не се ,,таковат'' през гащите та да се докосват повече.Ама и вие сте едни журналисти,все едно сте на по 11г деца.