5 отличителни черти на децата зодия Стрелец

Те са забавни, усмихнати и много лъчезарни
Обновена: 6 апр 2018 06:57 | 5 апр 2018 22:41, Михаела Лазарова
3
5 отличителни черти на децата зодия Стрелец
Снимка: pixabay

Ако сте родител на дете зодия Стрелец, то очаквайте в дома ви да бъде много забавно, тъй като родените под този зодиакален знак са истински вихър! Забавни, усмихнати и лъчезарни деца, с които скуката просто не съществува - това са хлапетата Стрелци. Прочетете кои са техните 5 специални черти според зодията.

Обожават да пътуват

Децата, родени под знака на Стрелеца, обичат движението. Не са деца, които да стоят на едно място, винаги трябва да се движат и да са активни. Обожават да пътуват и ще бъдат прекрасна компания за семейните ви пътешествия и ваканции.

Имат богато въображение

Децата Стрелци са надарени с изключително въображение. Винаги са готови да разкажат невероятна приключенска история с любимите им герои и забавляват всички с безкрайните си мечти. Всичко това е прекрасно, но имайте предвид, че линията между фантазията и реалността за тези хлапета е почти невидима. Вашето дете може да има въображаем приятел и понякога да настоява, че фантазиите му са истина. С дипломатичност и голямо внимание трябва да му обяснявате разликата между тях, за да не изпадне в заблуди и да се обърка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдаааа......когато се родиха близнаците, Слънцето беше в небето, Раците в реката, Меркурий - в отпуска, а Уран ретроградно пиянстваше... Но Бог ги е направил каквито е искал, номер 1:))))))
2
2
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
До Анонименот опита си на бившо дете Стрелец Ви казвам, че не сте права - чета автор М.Л. и повярвайте ми си я представям вече гола!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е вярно. Моят син има Слънце в Срелец ,но Луната му е в Рак и предпочита да си стои в къщи. Освен това повече обича да чете детски енциклопедии ,научни факти, увлича се истории за научни открития и астрономия и според мен това се дължи на специфичен аспект между неговия Меркурий ,Сатурн и Уран. Никакви буйни фантазии не го тревожат-иска да става учен.Има много добри физчески данни,но спорта като цяло не го вълнува особено.