Кои са най-големите лъжи за брака и защо не са верни?

Лъжа: Нещата ще се променят, когато се ожените!
12 апр 2018 09:00, Михаела Лазарова
21
Кои са най-големите лъжи за брака и защо не са верни?
Снимка: Pixabay

Бракът за все повече съвременни двойки се превръща в табу. Много хора предпочитат да живеят на семейни начала вместо да минат под венчило, защото смятат, че бракът ще развали отношенията им, че е нещо прозаично и излишно.

За това схващане помагат редица погрешни вярвания, които се разпространяват между хората. Лъжливите твърдения за брака могат да разклатят вярата в него и да разколебаят много двойки да узаконят любовта си.

Кои са най-големите лъжи за брака и защо не са верни?

Брак означава скучен секс

Една от най-големите заблуди за брака е, че той слага край на вълнуващия, непредсказуем, страстен и удовлетворяващ секс.

Според много специалисти по брачно консултиране, а и според двойки, живеещи в щастлив и хармоничен брак, сексът след минаването под венчило е още по-хубав, защото двойките познават всяко кътче от тялото си и вече знаят как да си доставят удоволствие.

Брачните двойки, които имат деца, също споделят, че сексът е вълнуващ, когато трябва да се крият и да измислят всевъзможни тайни местенца, на които да откраднат миг страст за себе си.

Някои партньори успешно прилагат тактиката на определяне на срещи на неутрална територия, на която децата нямат достъп. Това стимулира тръпката и увеличава интимността.

Повече по темата  може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментар 18 е реплика на коментар 8.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Пич, вярно е това. Но е добре да си стигнал до този извод не само по време на секс, но и когато спокойно я преценяваш, сравнявайки я с останалите момичета.
17
0
 
2
 
! Отговори
До # (№) преди 6 години
Това, което пишеш, ме накара да се замисля. Не дължиш обяснения тук, защото това са семейни работи, но явно в наше време са се появили някакви казуси, които принуждават хората да постъпват така.При социализма пък е имало случаи да се разведат, ако си имат семейно жилище, но някой от тях също наследи апартамент още преди да им са се родили деца. Тогава съпрузите формално са се развеждали, за да запазят и двете жилища и са живеели в т.нар. "милиционерски брак" (регистрират се, че съжителстват).
16
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 6 години
Поне в половината бракове у нас жената е по-богата от съпруга си и при развод обикновена не претендира за нищо, освен издръжката, която съдът присъжда на децата.Нещо да кажеш за мухльовците, които се стараят да си намерят заможна съпруга и, ако успеят, после започват да се хващат на работа от дъжд на вятър, за то 1-2 месеца, защото все са недооценени.През повечето време жена му го храни и облича. Напоследък, някои от тези ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ИЗДРЪЖКА, ако се разведат, а жените им са наистина богати
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой се занимава с теб. Не си ми важен.Само изказах мнение.
14
0
 
2
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ДО 12БЯХ ПРЕДЕЛНО ЯСЕН...КАКВО МИ ЗАБИВАШ В ПРОБЛЕМИ. НЕПРОБЛЕМИ...И....ДРЪН..ДРЪН..АМАН ОТ ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с децата, не е проблем, дори е желателно, ама имотите сме ги оправили вече.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое е породило създаването на този проблем, кога? Причини? Нещата са комплексни.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Проблемите са дошли с брака. Преди да се омъжат/оженят не са имали тези проблеми. Проблемите се решават.Така! Трябва нещо да се промени за да се премахнат проблемите. На кой е проблема всъщност на мъжа или на жената? Ако той/тя си го решава другия автоматично е без проблем. Понякога един обременява другия партньор. И оттам идват проблемите и за двамата.Това, че единия е проблемен не е задължително другия да става част от проблема. Тогава става цялостен проблема!И се получава неразбиране.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само правенето на любов. Така да те изпълва жената, докато правите любов, че да пожелаеш тази жена да стане и майка на децата ти.
9
0
 
13
 
! Отговори
FUCK OFF преди 6 години
БРАКЪТ Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ КОИТО НИКОГА....АМА НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ АКО БЯХА ПООТДЕЛНО....НЕЖЕНЕН/НЕОМЪЖЕНА
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя толкова го харесваше, че след като се ожениха, първата й работа беше да се заеме да го промени ...
7
3
 
0
 
! Отговори
# преди 6 години
"Толкова те обичам, че искам и държавата да е страна в нашата връзка."Поинтересувате се от къде идва брака, каква му е била идеята и в какво са го превурнали някои лобита.Родителите ми се разведоха декември миналата година и се ожениха пак, но този път СЪС брачен договор заради умния закон в БГ .
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
половината бракове завършват с развод и жената взима децата и имуществото, но разбираш ли хората "предпочитат" да избягват брак защото било излишно. причината е че мъжът залага имуществото си на ролетка. но според бабската логика това се подразбира и няма нужда да се опровергава, а да се премълчава, за да може повече хора да попаднат в капана.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един виц.Анкета за женени.Въпрос: Колко често правите секс?Мъжът: Ами аз правя секс 4 пъти седмично. За жена ми - не знам!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали Михаела има брак, но като човек с достатъчно брачен опит мога да кажа, че това за секса и децата е вярно.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брак..., ала бала. Тя жената ако те изпълва сексуално ако ще да сте гаджета, любовници мъж и жена. Пак си е твойта жена. Просто се допълват в всичко и най - вече в правенето на любов. Има случаи привличат се докато не си легнат, но някак си нещо не им достига да изживее пълноценно връзката си да правят чувствена любов. Така че дали сте в брак или не сте като си допадате си е вашето.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Брачните двойки, които имат деца" им копуват компютър или плейстейшън с много игри и спокойно си правят секс в другата стая.
1
1
 
21
 
! Отговори
виц преди 6 години
Питат го: има ли вечна любов. Той: има, ама с различни жени.