5-те неща, които се случват в щастливите връзки

Важно е да знаете как протича денят на любимия ви човек
14 апр 2018 18:37, Михаела Лазарова
1
5-те неща, които се случват в щастливите връзки
Снимка: pixabay

Не всички връзки са успешни. Факторите, определящи хармонията и продължителността на отношенията между партньорите са много.

В напрегнатото ежедневие покрай работата, ангажиментите, социалните контакти, стреса, очакванията за връзката, забравяме да правим някои малки неща, важни за любовта.

Доверието, интимността и страстта във взаимоотношенията се определят от усилията, които всеки от партньорите полага.

Кои са малките неща, ритуалите, които съзнателно или не двойките, оставащи задълго заедно правят?

Целуват се често

Целувката е невероятно интимен акт, по-интимен от секса. Двойките, които се радват на хармонична и дълготрайна връзка се целуват често. Не е нужно целувките да са дълги и страстни. Достатъчно е да се даряват по няколко пъти на ден, за да засвидетелстват любовта, която партньорите споделят помежду си.

Комуникират

Важно е да знаете как протича денят на любимия ви човек. Работните ангажименти пречат на това да прекарвате дълго време заедно. Ако липсва комуникацията, отдалечаването е неизбежно, защото губите нишката на ежедневния живот на партньора си.

За да се радвате на хармонична връзка е наистина необходимо да отделяте време за споделяне, разговори, обсъждане на проблеми или забавни моменти от деня. Така се разтоварвате и от стреса като едновременно с това увеличавате интимността.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари