Кой съм, какво искам и какво заслужавам да изживея?

Избираме половинката си според типа личност, която сме
15 апр 2018 19:25, Михаела Лазарова
7
Кой съм, какво искам и какво заслужавам да изживея?
Снимка: pixabay

Неподходящият партньор – всеки поне веднъж в живота си допуска до себе си такава личност. В тези моменти си задаваме въпроса защо той или тя са част от нашия свят. Помислете добре. Оплаквате ли се много? Давате ли на хората възможност да се възползват от вас?

Кой съм, какво искам в любовта и какво заслужавам да изживея? Какво мога да дам от себе си в една връзка?

Истината е съвсем проста. Често в любовен план привличаме хора, които се доближават до нашата личност или нагласа за живота към този момент. Вижте най-често срещаните типове личности. Може би ще се разпознаете в някои от тях и това ще ви даде отговор какъв партньор ще привлечете в интимен план.

Приключенски тип

Този тип хора обичат да прекарват всяка свободна минута от времето си навън, по-често сред природата, забравяйки за динамиката на ежедневието.

Обичат да планират вълнуващи пътувания, търсят предизвикателствата, живеят поемайки постоянно рискове в работата, докато се забавляват, любители са на екстремните спортове. Ако вие се разпознавате в този типаж, много е вероятно и в любовта по-често да привличате подобни партньори.

Артистът / креативният

Обичате ли да рисувате, пишете, четете книги, а може би вашата страст е кулинарията или хобито ви е свързано по някакъв начин с креативността? Личността, която можем да наречем артист, вижда света край себе си по различен начин, опитвайки се да създава красиви, нови неща, вдъхновени от нейните мисли и чувства.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По-добре сами, отколкото с неподходящия човек."
3
2
 
5
 
! Отговори
Мистър чар преди 6 години
Като разбереш, че сладуранката съседката се е отказала напълно от цървула козироги, нормално е да искаш да е с теб вече. От кога чакам този момент.
2
5
 
3
 
! Отговори
Вие сте преди 6 години
Една голяма *** - затуй секс и бой, защото го заслужавате!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Неподходящият партньор всеки поне веднъж в живота си допуска до себе си такава личност."Много предположения взехме да правим ...