Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 април 2018-а

Любовни емоции очакват необвързаните Раци
Обновена: 16 апр 2018 09:44 | 16 апр 2018 09:30, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 април 2018-а
Снимка: pixabay

Дълбочина на чувствата, привързаност и интензивност. С такива думи ще се характеризира любовната седмица, благодарение на Венера, Уран и Слънцето. Необвързаните представители на различните зодиакални знаци определено ще бъдат неустоими. Повече за това какво ви очаква в любовта, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Любовната седмица за Овните ще бъде спокойна. С любимия човек ще имате желание да се глезите повече. Въпреки че една част от средствата ви ще отидат по предназначение, бъдете внимателни. Добре е да заделите пари за черни дни, винаги може да ви потрябват.

Телец

Любовната магия ще се усеща между вас и половинката ви. Ще се радвате на всеки споделен миг, емоция, думи. Въпреки това не прекалявайте с безгрижността. Не забравяйте за рутинните ви задължения, място за романтика винаги има.

Близнаци

Обвързаните Близнаци може да започнат своята трансформация благодарение на половинката си. Той или тя ще ви помогне да балансирате себе си емоционално и физически. Ако имате проблеми със здравето, любимият човек ще ви подкрепи. Вие сте истински късметлии с такъв човек до себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари