6 неща, които да не споделяте за връзката ви

Има неща, които е по-здравословно да не споделяте
17 апр 2018 12:23, Михаела Лазарова
6
6 неща, които да не споделяте за връзката ви
снимка: outnow.ch

Всички имаме поне по една най-добра приятелка, с която споделяме всичко. Приятелките са нужни, за да бъдат наша подкрепа, да ни изслушват, да ни дават съвети. Няма как да получим всичко това, ако не споделяме.

Има неща обаче, които е по-здравословно да не споделяте с приятелките си. Става въпрос за неща, свързани с интимния ви партньор. Някои подробности от живота ви във връзката трябва да останат само за вас.

Какво не трябва да споделяте на приятелките си относно отношенията с партньора ви?

Детайли за скандали

Колкото и близки да са приятелките ви, те не трябва да знаят всеки един детайл от скандалите и караниците ви с партньора. Всеки човек тълкува проблемите по различен начин. Затова и не е нужно да споделяте всяка малка подробност, тъй като има голяма вероятност да не получите точен съвет.

Споделянето на прекалено много информация относно неразбирателствата във връзката ви и това за какво се карате не е полезно и за партньора ви. Той също има нужда от лично пространство. Като споделяте тези подробности с външни хора вие нарушавате това интимно пространство.

Повече по темата  може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
32
 
! Отговори
Познат-продължение преди 5 години
тво ни дума,ни вопъл,ни стон?!?!?!Всичко е на 6-жената днес и мъжът нощес?!Вече започна да ми става твърде тегаво,банално и досадно,тук,чисто и просто само споделям,понеже е анонимно.Не очаквам,а и не търся съвет.Имам опит с такива токсични връзки,другото е само въпрос на време,да го отрежа,като кисела краставица и изхвърля един път завинаги от живота си!?!?!?Такива ми не требет и той го знае много добре,след като дуги двама,наши общи познати изхвърчаха,като тапи на шампанско,той ще е третият!?!
4
0
 
32
 
! Отговори
Познат, преди 5 години
с когото един път в седмицата си пием кафето.Изповядвам правилото:един път седмично да седнем там настрани,обичайно в кварталното кафене,изпием по-едно кафе и кажем по-пет приказки,като мъже?!До тук добре!Обаче,през цялото време,от начало до край,аз съм този,който задава темата,поддържа разговора и не спира да говори?!По-начало,той е по-ограничен,като човек,и само стои,мълчи,гледа и слуша?!"Мълчанието на агнетата",но много обича да клюкари други наши общи познати,за него,за неговият дом,семейс..
3
1
 
35
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Ако не споделяш тези неща с някои от най-близките си приятелки, кой тогава ще ти стане свидетел при развода, за да трогне съдията със сърцераздирателен разказ за това, как си била тормозена и какво си изтърпяла?
2
1
 
37
 
! Отговори
123 преди 6 години
Като например: "Пена го ...... по добре от тебе". Или: "Асане твоят е най-голям от целата ***'ала."
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе най-добре нищо не споделяйте, защото рано или късно ще ви излезе през носа!