Любовните грешки на зодиите са...

Девите са твърде критични към половинките си
19 апр 2018 12:07, Михаела Лазарова
1
Любовните грешки на зодиите са...
Снимка: pixabay

В любовта всички сме различни. Склонни сме да променим някои особености в името на любовта, но други не подлежат на промени и така може да се окаже, че възпрепятстваме връзката си.

Всеки зодиакален знак има свой собствен набор от черти и характеристики, които несъмнено оказват влияние на любовния ни живот.

Какви грешки допускате вие в любовта според зодията ви, вижте в следващите редове.

Зодия Овен

Овните действат твърде бързо. Те винаги се втурват напред, когато не са напълно готови или реагират твърде остро в ситуации, в които не са съгласни.
Често в конфликтни ситуации искат да играят жертвата, карайки половинката си да се чувства зле. Овни, ако искате да задържите любовта е важно да се научите как да комуникирате с човека до себе си.

Зодия Телец

Представителите на зодия Телец не обичат да излизат от своята зона на комфорт. Те са практични, знаят какво искат и се чувстват добре в кожата си. В любовта обаче често трябва да напускаме зоната си на комфорт. Ето защо когато става дума за връзки, Телците са по-склонни да избират партньор, който е като техен близнак по характер и разбирания, а не сродна им душа.

Пвече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари