Как да постъпите, когато партньорът ви лъже?

Трябва да вземете мерки, за да не пропадне връзката ви
22 апр 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
10
Как да постъпите, когато партньорът ви лъже?
Източник: pexels.com

Любовта изисква доверие, но понякога дори да има любов, се наместват лъжите. Никой не обича да бъде лъган, особено от на-близките си. И все пак, ако това се случи и вие го разберете, трябва да вземете мерки, за да не пропадне връзката/брака ви.

1. Не игнорирайте лъжите

Човек лесно може да се отдаде на самозаблуди, защото не иска да приеме, че любимият човек го лъже. Не се убеждавайте, че си фантазирате, когато засечете някои несъответствия в думите му. Приемете, че въпреки любовта ви, той/тя може да ви лъже.

2. Какъв подход да изберете

Когато сте готови да се изправите пред партньора и да го конфронтирате, не го обвинявайте директно. Вместо да се фокусирате върху причините за лъжата, му/й обяснете как се чувствате от другия край. Така той/тя няма да се чувства атакуван и може да опита да се обясни сам/а, чувствайки се виновен/а.

3. Бъдете директни

Бъдете директни. Заобиколките и ходенето на пръсти не помага. Така само му/й давате шанс да се измъкне от ситуацията. Задавайте директни въпроси.

Останалите съвети може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: лъжапартньорчестност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
здравейте, тук съм днес, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода с контакт със свещеника Джая за 48 часа. Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и събра семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него .lovetemple0001 {@} {gmail. { com} { whatsapp}+1716_503_7879
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ме лъже, не е партньор, а съешник.
7
2
 
16
 
! Отговори
Защо те лъже? преди 5 години
1. Ако човекът държи на теб или е с теб по неволя - напр., защото имате дете, запитай се дали ти не си го поставила в такова положение, че да предпочита да те излъже, вместо да търпи тормоза ти или да те напусне?2. Ако ситуацията не е толкова драматична, както се допуска тук в т.1, просто напусни този човек! Щом те лъже само за да му е удобно на него, без да му пука какви са последствията за теб, значи той просто е вреден за теб! Не му давай власт над себе си!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Взимаш един пистолет и отиваш на разпит ...
5
1
 
7
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Да му наважем ските ?
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чyкайте се с любовницата или любовника без угризения!
3
2
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Който лъже - на ...
2
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да реагирате - лесно, изгонете го!Партньорът ви започне ли да лъже, пет пари не струва!
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже не можете да го накарате да престане да ви лъже,започвате да го лъжете и вие.Но преди това се подсигурете със записващо у-во в дрехите му,за да не ви излови преди да сте се усетили.Или както имаше един лаф "Жена,трябва да си вярваме,защото,ако не си вярваме ще запчнем да се следим,а започнем ли да се следим,няма начин да не се хванем".Та,такива ми ти работи.