Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 април 2018-а

Вълнуваща любовна седмица, благодарение на Венера
23 апр 2018 09:20, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 април 2018-а
Снимка: pixabay

Вълнуваща любовна седмица ни очаква в края на април, благодарение на Венера. Добрата комуникация ще ни следва, а желанието да преоткрием половинката до себе си, ще разшири хоризонтите за нашата връзка. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Планетата на любовта Венера плава във вдъхновяващия знак на Близнаци, добавяйки още повече романтика до 19 май. Добрата комуникация ще бъде в основата за вас, Овни, когато става въпрос за нови познанства.

Ако се намирате във връзка, това ще накара вас и половинката ви да разговаряте с лекота, ще си правите повече комплименти, ще добавите повече блясък на взаимоотношенията ви. Пълнолунието в Скорпион в неделя ще гарантира, че с любимия човек ще поддържате връзките ви интензивни и смислени. Ще достигнете по-дълбоки нива на общуване.

Телец

В неделя може да очаквате повратна точка във взаимоотношенията ви благодарение на пълнолунието във вашия партньорски сектор. Повече дълбочина и ангажираност във връзката. Някои от вас ще решат да опитат нещо по-сериозно с човека до себе си. Разпад на връзки е малко вероятен, по-скоро партньорите ще успеят да се преоткрият по някакъв начин.

Близнаци

Пригответе се за повече внимание към вас и романтични възможности! Венера ще влезе във вашия зодиакален знак още във вторник. На тази позиция ще се задържи до 19 май, помагайки ви да повишите вашата увереност.

Това ще бъде перфектна седмица, в която може да направите преобразяване, промени във външния ви вид. Ще привличате вниманието на противоположния пол с лекота и не се изненадвайте от интереса към вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари