5 признака, че Той е недорасло мъжле

Той избягва сериозните разговори
25 апр 2018 16:23, Михаела Лазарова
15
5 признака, че Той е недорасло мъжле
Снимка: pixabay

В много отношения мъжете съзряват по-късно от жените. Много от представителите на силния пол са свободолюбиви и не се замислят за сериозността на връзката такава, каквато повечето жени я приемат.

Дори на пръв поглед един мъж да изглежда пораснал, мъжествен, отговорен и зрял, невинаги се оказва така, когато заживеете заедно.

Ако досега сте се съмнявали, че партньорът ви е недорасъл, вижте признаците, които издават именно момчешко поведение и отношение към семейния живот или съжителството на семейни начала.

1. Винаги трябва да разтребвате след него.

Ако се чувствате като негова майка, защото събирате мръсни чорапи, разхвърляни панталони и неизгладени ризи след гаджето си, той определено не е пораснал, за да разбира важността на този иначе на пръв поглед битов навик.

В тийнейджърските си години може да е разхвърлял стаята си, но вече е време да въведе ред не само в стаята си, но и в живота си.

2. Когато се заговори за деца в очите му се чете паника.

Зрелите мъже са готови за деца, още повече ако са влюбени до уши в половинките си. Недораслите момчета обаче се плашат от идеята за такава сериозна отговорност, каквато са децата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Недорасляк ама ако има пари ще спят пред вратата на изтривалката само и само да ги вземе.
14
5
 
6
 
! Отговори
Всичко е вярно, но преди 5 години
е нужно допълнение:Когато става въпрос за личния му интерес,може да разговаря много,много сериозно!Така го е научила маминка.Ако обаче вие се опитате да проведете сериозен разговор с него, веднага ще си помисли, че сте хитруша, използвачка или банална еснафка, независимо от това дали му припомняте, че биологичното ви време тече, дали го подсещате, че разчитате на него да ви изпрати до дома, след като настоява да стоите на купон до късно или просто го молите да не ви тупа по д/пето пред хората
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какви са тея сексистки и феминистки статии? Сексизма не знам дали е подсъден, но със сигурност не е признак на висок морал. Я се вземете в ръце, днеса! Нали сте демократична медия! Евроатлантическа! Как така допускате сексистките статии на тая долнопробна п а ч а? Да се научат вашите ДЖурналистки да уважават хората е крайно необходимо и критично важно за това дали ще бъдете уважавани като медия или ще бъдете използвани като перде след секс!
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ako мъж въобще умее да води разговор с жена, не монолог, а разговор със "за" и "против", с аргументи, е постижение само по себе си. Говорене тип лакардии го могат почти всички. И си се чувстват добре, в свои води.Умение за диалог е рядкост и е една от причините, поради които малцина мъже са годни за учители (не преподаватели).
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мрънкането при жените = надуването и командаренето при мъжете.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо трябва да минаваме винаги през постоянни наблюдения и критики?Защо винаги ние трябва да се доказваме? Мъжете сме по различни! Лошо ли е това? Всички мъже знаем какво е да търпиш непрестанни сцени и драми, абсолютно крайни смени на настроение, цикъли идващи с гръм и трясък, и абсолютно непостоянно мнение за нещата. Могат буквално да подлудят един даже кротък човек! Стига с едно и също! Трябва да е зрял, богат, красив, романтичен, но и малко лош, да е силен, да е добър баща.... още нещо??
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"избягвал сериозниет разговори" - тук просто не мога да се сдържа. Принципът при жените е да се опитват да започнат сериозен разговор, когато мъжът се занимава с нещо друго и изобщо не иска да води такъв разговор. Примерно, мъжът е запален фен на някакъв спорт и го гледа по телевизията с огромен интерес, но понеже жената не харесва и не гледа този спорт, смята, че е време за сериозен разговор. Мможе да е нещо друго, което приковава на 100% вниманието на мъжа, но жената иска сериозен разговор.
8
2
 
2
 
! Отговори
Мрънкало преди 5 години
"Така е, брат! "
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези съвети сякаш са за 12-13 годишни деца.
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи ако жената е мрънкало, мъжът е недорасъл! Егати женската логика !
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това, че обувките му са на една страна е признак на "неодраслост", но наличието на пари е признак на "зрялост", само да не ви се натресе, някой като чичо Чарли, че тогава ще се видите в паника.
4
5
 
31
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
За жените "недорасло мъжле" е всеки мъж, който не им играе по свирkaта. Като станат стари моми тези дето все попадат според тях на "недорасли мъжлета", все с това се оправдават и изобщо не осъзнават, че вината е само в тях самите. Всеки мъж се истински мъж, ако жената го заслужава. Това е правилото.
3
1
 
19
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Ако няма голяма пачка,не е дорасъл за п.....-това ми каза Наталия Ку...кина.
2
3
 
26
 
! Отговори
123 преди 5 години
Номер 3 ме разби, "ако само мрънкате, значи той е виновен". Само да ви кажа дами, че мрънкането е причина номер 1 мъжете да почнат да се отвръщават от жените си и да си търсят други. Номер 1.
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има дами -разтребват ,има други -аз разтребвам след тях , има и трети -така разтребват ,че по -добре да не пипат нищо.