Какво стресира всяка една зодия? (I част)

Различни фактори (пари, любов...) пораждат напрежението
28 апр 2018 21:57,
13
Какво стресира всяка една зодия? (I част)
Източник: pexels.com

Стресът се е настанил трайно в живота ни и няма как да се измъкнем от него. Почти невъзможно е той да не остави своя отпечатък върху нас, а ефектите могат да бъдат доста сериозни, особено за хората, които не знаят как да се справят с него. 

Всеки човек се стресира от различни неща. Основните стресори обикновено са пари, любов, външен вид, крайни срокове и, разбира се, мнението на другите.

Източникът на напрежението обаче може да е различен за всеки човек и в голяма степен се определя от зодиакалния знак, под който сме родените. 

Какво стресира представителите на различните зодии?

Овен

Напрежението при тях нараства, когато не получат веднага това, което искат. Това е вид стрес, който веднага се превръща в нервничене, раздразнителност, гризане на нокти. 

Причината за всичко това е, че родените под този знак не приемат добре факта, че се налага да изчакат.

Телец

При Телците става дума за богато въображение. Ако пред себе си нямат солидни факти,  те ще си представят всички най-лоши сценарии. 

Стресът се превръща в нужда от облекчение, поради което много от тях се обръщат към алкохола и секса, за да намалят напрежението. 

Близнаци

Това, което най-много стресира Близнаците, е нуждата да се вземе решение. Те ще разгледат възможностите си отново и отново и въпреки това няма да могат да решат. 

Докато всички около тях се тревожат и хленчат с надеждата за великото решение, Близнаците усещат натиска и тъмнината на стреса.

Целия материал четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвайте в тези сатанински ритуали и обичай !