Какви промени се случват с нас по време на пълнолуние?

Повишава се желанието за любов, отчитат експертите
30 апр 2018 09:45, Михаела Лазарова
3
Какви промени се случват с нас по време на пълнолуние?
Снимка: pixabay

Когато чуем пълнолуние, винаги се сещаме за красивата картина на пълната Луна в нощното небе. Според учените това красиво явление оказва влияние върху нашето физическо и емоционално състояние. Така например, някои хора следват лунната диета и по време на тази фаза на Луната, тъй като има благоприятен ефект върху тяхната фигура.

Повече за това какви промени може да очаквате по време на следващото пълнолуние, вижте в следващите редове.

Цикълът на съня ви се променя

Как спите, когато има пълнолуние? Вероятно сънят ви понякога е нарушен по време на тази фаза на Луната и това е съвсем нормално. Според едно швейцарско проучване, публикувано в научното списание Current Biology, небесното тяло действително оказва влияние върху съня ни.

Изследователите споделят, че чрез направените от тях тестове са открили, че 4 дни преди или след отминаването на пълнолунието е много възможно да не спим толкова добре. Учените са открили, че не само спим по-малко, но фазата на дълбок сън спада с около 30%, както и нивата на хормона на съня мелатонин.

Повлиява енергийните нива според зодията

Пълнолунието може да повиши вашите енергийни нива, но всеки представител на зодиака се справя по различен начин с него. Така например, за един Лъв това е страст, творчество и ентусиазъм, докато за Девата не е така.

Лъвовете са склонни да бъдат много предприемчиви и затова приемат енергията на пълнолунието, за да определят своите нови начинания. От друга страна Девите стават още по-организирани в работата си. Без значение под коя зодия сте родени, възползвайте се максимално от енергията на Луната. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


3
Още от За да се разбираме
Седмичен любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018-а
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Почва да ти мирише на кръв, почваш да озверяваш, да ти се иска да нападаш хората, да усещаш болки. Пускаш дълги нокти и развяваш грива ...
Демек идва ти !
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абсолютно никакви.

Модели бански за големи гърди (галерия)
Модели бански за големи гърди (галерия)

Модели бански за големи гърди (галерия)

Дневен хороскоп за 22 май
Дневен хороскоп за 22 май

Дневен хороскоп за 22 май