Седмичен любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018-а

Първата седмица на месец май ще е интензивна в любовта
30 апр 2018 08:43, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018-а
Снимка: pixabay

Първата седмица на месец май определено ще бъде интензивна по отношение на любовта. Някои от представителите на зодиака ще задълбочат привързаността си с любимия човек. Любовна подкрепа ще окажат също Слънцето и Нептун. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако се намирате във връзка, то тази седмица нивото на интимност между вас и любимия човек, определено ще бъде завишено. Ще се чувствате свързани на дълбоко духовно ниво, сякаш той или тя ви карат да се преоткриете по един необикновен начин.

Вашата промяна и уязвимост ще ви предразположат да споделяте повече с другия. Този ход само ще помогне на връзката ви. Необвързаните Овни най-вероятно ще приключат неангажираща сексуална връзка, за да отстъпят място за нещо ново.

Телец

Пълнолунието във вашия партньорски сектор ще ви накара да се почувствате изпълнени, защото вие и половинката ви сте на една и съща любовна вълна. Това, което ви кара да се чувствате толкова добре е, че знаете, че може да разчитате напълно на любимия човек, защото той ще спази всяка своя дума и обещание към вас.

Близнаци

Необвързаните представители на зодията някак с лекота ще привличат вниманието на противоположния пол. Благодарение на Венера, която все още е във вашия знак, ще се радвате на космически късмет, чар, красота, които ще ви помогнат за бъдещите ви любовни планове. Ще излъчвате повече увереност и това ще бъде забелязано и харесано от другите. Обвързаните Близнаци ще се чувстват в хармония с партньора си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари