Любовният ви хороскоп за месец май 2018-а

Уважаеми Раци, това е вашият месец! Дерзайте!
1
Любовният ви хороскоп за месец май 2018-а
Снимка: pixabay

Добре дошъл, май! Поглеждаме към звездната карта, защото знаем, че ни очаква нещо вълнуващо в любовен план. Ще има космическо движение, което ще окаже силна промяна върху любовния ни живот. Повече за това какво ви очаква в любовта вижте в следващите редове.

Овен

Промяната е във въздуха този месец и тя определено ще доведе до повече стабилност в любовта. От 2011 година Уран, който е планета на хаоса, ви причиняваше върхове и спадове във взаимоотношенията. За щастие, това е на път да се промени. Възможно е да сте били неспокойни да изразите своята истинска индивидуалност, да сте били подтикнати да предизвикате всякакви промени в любовния си живот, за да сте сигурни, че наистина ще бъдете чути.

Този месец, на 15 май, Уран ще се отправи към знака на Телец и ще ви даде почивка от цялата нестабилност до 6 ноември. През следващите няколко месеца ще имате възможност да преразгледате любовните си взаимоотношения.

Необвързаните Овни е добре да обърнат повече внимание на социалния си живот, а тези които се намират във връзка ще се радват на хармония с половинката. Най-накрая ще осъзнаете защо се нуждаете от нещо наистина добро в любовта.

Телец

Ако любовният ви живот напоследък се движи като в коловоз, то през май това ще се промени. До 15 май ще разберете, че имате нужда от промяна. Някой, към когото имате чувства, това може да е постоянен партньор или не, може би вече няма да бъде част от живота ви.

Уран ще се премести във вашия знак на 15 май, а неговото движение ще съвпадне и с новолунието. Предстоят промени, а вие сте готови да поставите неочаквано ново начало в живота и любовта и вероятно ще бъде свързано с нещо, за което не сте имали смелостта досега.

Имайте куража да живеете и обичате, каквито никога преди не сте имали. Това е първият месец от останалата част от живота ви. Вие избирате дали да имате нестабилност или да преживеете нови вълнения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
13
 
! Отговори
НАЙ-ПРОТИВНАТА ЗОДИЯ преди 5 години
НАЙ- ПРОТИВНАТА ЗОДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, СТРАШНИ ДОСАДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ