Тези 6 храни гонят лошия късмет

Винаги имайте в дома си чесън
4
Тези 6 храни гонят лошия късмет
Снимка: pixabay

Всеки от нас търси щастието. Носим със себе си нещо за късмет, поставяме фигурки в дома си, които ни пазят от негативни енергии, но едва ли се замисляме че има храни, които могат да привлекат положителните събития към нас.

Така например спагетите или нудлите. За тях се смята, че привличат изобилието, но не и ако ги прекършим на две. Вижте още кои храни пазят от лош късмет.

Яйца

Може би няма дом, в чийто хладилник да не могат да се намерят яйца. Освен вкусна и полезна храна, за яйцата се смята, че могат да донесат късмет в дома. Някои от най-странните вярвания за тях са, че ако между културите в градината хвърлите черупки от яйца, почвата ще стане по-плодородна. От друга страна, евреите вярват, че ако ви се падне да хапнете яйце с два жълтъка, ще бъдете благословени с много деца.

Чесън

Чесънът е една от любимите ни подправки, които обичаме да хапваме през цялата година. Но освен че прави храната по-вкусна и подсилва имунитета, за него се смята, че може да предпази дома от негативни енергии, недоброжелателни гости. Поставете от него в дома си като украса, например в кухнята, а ако имате новородено и в детската стая. Хубаво е да бъде около врати, прозорци.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Hahahahahha преди 5 години
Ah bananaaaaa....
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между другото, чесъна наистина гони лошия късмет. Оня ден ядах чесън и с това се отървах от една феминистка - социопатична представителка на криминалния пол. Отървах се на косъм, понеже беше много настоятелна. Трябваше здраво да и лъхна в лицето за да я накарам да се откаже от мераците си. Много беше окъсъла горката... Ама кой се занимава със стари кранти... Още повече със социопатични и морални отклонения! На кой му трябва феминистка?