6 неща, които мъжете забелязват в една жена

Вашите фалшиви емоции
12
6 неща, които мъжете забелязват в една жена
Снимка: pixabay

В любовта, едно от погрешните схващания за мъжете е, че те не забелязват много неща в една жена. Дори и да има такъв момент, в който за господата нещо е напълно незабележимо, всъщност те са доста наблюдателни, независимо, че невинаги го показват. Вижте кои са 6-те неща, на които мъжете винаги обръщат внимание.

Израз на лицето

Жените, погрешно мислим, че мъжете не могат да четат емоциите ни. Докато човекът е еволюирал е придобил това умение, с което успява и до днес да разграничи приятелите от враговете си. Мъжете забелязват не само очевидните сигнали като сълзи или усмивка. Могат да видят вашата неискреност, отразена в студен поглед, леко разочарование изразено с присвиване на устните.

Способността им да „четат“ по женските лица им дава възможност да разберат какво искат жените. Тази невербална (без думи) комуникация дори може да възбуди мъжете.

Облеклото, което носите, за да го впечатлите

Мъжете обръщат внимание на начина ви на обличане. Не се интересуват от етикета на дрехата, но винаги ще им направи впечатление чувството за елегантност, стил и сексуалност. Визията на първа среща например може много бързо да впечатли, да отблъсне или да създаде погрешно впечатление за намеренията и увереността на една жена.

Повече по темата може да прочетете тук.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
е как 6? аз знам само за 3 дупки
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошу, в дълбока заблуда си. Философите са естети, ама ти откъде да знаеш.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Циците,разголените крака и пъп, и лесната изкривена физиономия с чанта тип мушама....най-лесно вирят краката!
8
3
 
16
 
! Отговори
До Гошу преди 5 години
Гоше,душата е на преден план - ако е красива и зла,става сбогом гринго! Ако ще и да понакуцва - но Човек да е!
7
2
 
12
 
! Отговори
Вълнаро преди 5 години
Баща казва на сина си: - Сине, вече си на възраст, няма ли да се жениш? - Ами тате, имам три приятелки и се чудя коя да избера? - Слушай, сине, ще им дадеш по пет хиляди лева и след една седмица ще ми кажеш какво са направили. След една седмица. - Е, сине, какво стана? - Ми първата, тате, купи си дрехи, бижута, гримове... и ги изхарчи всичките. Втората купи дрехи , бижута... но купи и на мене също, изхарчи ги за двама ни. Третата - дадох й пет хиляди, след една седмица ги направила седем. -Ааааа! Ето, сине, етоооо, виждаш ли! И ти коя избра? - Ми, тая с най-големите цици
6
8
 
11
 
! Отговори
3 неща преди 5 години
1. Дупето2. краката3. циците.... 4.дали може да готви
5
11
 
12
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Това което е най-важно за мен, са очите, на първо място и лицето на една жена. Кристин Вачева има невероятно тяло, но в лице е леш отвсякъде. Тялото и *** са на второ място, там може да се направи лек компромис, ако е с малко по-голямо дупe, но в никакъв случай не трябва да е дебела. И пак да си кажа: предпочитам красива и елементарна жена, пред грозна и умна. Те са за философите и духовно извисените :))))
4
12
 
11
 
! Отговори
Аз само три неща преди 5 години
им забелязвам на дамите - дупка отзад - отпред и една отгоре.Повече и не искам от тяхна милост!
3
16
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Единственото, което аз виждам (и всъщност само то има значение) е дали има големи ЦИЦИ... Другото е умрела работа...
2
2
 
9
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Чак пък цели 6......
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При тебе Михаелче мъжа първото което забелязва като те види е втората слива която си оформила на лицето, всеки който не вярва да те потърси в тубата Михаела Лазарова az-jenata и ще падне. Аз бях потресен хаха