Седмичен любовен хороскоп за 7 – 13 май 2018-а

Романтиката, за жалост, няма да се усеща толкова силно
0
Седмичен любовен хороскоп за 7 – 13 май 2018-а
Снимка: pixabay

Подреждането на Меркурий, Плутон, заедно с Венера и Нептун ще направи любовната седмица малко по-объркана. Възможни са конфликти, заблуди, недоразумения, при които ако не обърнем внимание на начина на комуникация ще доведат и до разочарования. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Тайни, тайни, тайните са навсякъде! И да, Овни, те ви изтощават. Вече сте уморени от измами, илюзиите на човек, към който изпитвате силни емоции. Възможно е дори да не сте във връзка с него/нея, но силно копнеете да бъдете заедно. Тази седмица ще се „събудите“ и ще осъзнаете, че любовта ви е нежелана. Хубавото е, че ще може постепенно да се измъкнете от този самоналожен романтичен затвор. Време е да откриете любовта, която заслужавате.

Телец

Когато става въпрос за финанси, Телците проявяват твърдост. Тази седмица може да вземете погрешно решение свързано с парите в името на любовта. Не го правете! Момент на слабост, след който ще съжалявате. Замислете се дали рискът си заслужава.

Близнаци

Любимият човек ще има най-добри намерения към вас да ви даде съвет за кариерата, но той ще е последният, от когото ще искате мнение. В този момент сте сякаш леко объркани, изнервени и не смятате, че половинката ви дава правилен съвет. Може би се опитва да ви внуши, че възможностите пред вас са ограничени. Оптимизмът е страхотен, но тази седмица проверката на реалността е това, от което се нуждаете. Мислете добре, преди да действате и говорите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от За да се разбираме
Как да бъдете продуктивни, според вашия хронотип?
Напиши коментар Коментари

Хю Грант се ожени на 57
Хю Грант се ожени на 57

Хю Грант се ожени на 57

Как да носите чокъри
Как да носите чокъри

Как да носите чокъри