5 съвета за незабравим секс, когато той е надарен

Дръжте лубриканта си наблизо
12 май 2018 23:00, Михаела Лазарова
58
5 съвета за незабравим секс, когато той е надарен
Снимка: Reuters

Повечето жени вероятно биха се съгласили, че размерът няма особено голямо значение, стига мъжът да умее да борави с любовния си инструмент.

Британско изследване от 2015 година, проведено върху 15 000 мъже, констатира, че средната дължина на пениса варира около 13,2 сантиметра. Някои мъже обаче са надарени с доста по-голяма мъжественост, която в някои случаи може да се окаже проблем по време на секс.

Най-смущаващото обстоятелство за жените е болката. Сексът трябва да е приятно преживяване, а не болезнено и плашещо.

Ако имате партньор, който е по-надарен от смятаното за нормално, последвайте някои полезни съвети преди и по време на секс, за да направите изживяването удовлетворяващо и наистина приятно.

Започнете с много, много любовна игра

За да бъде половият акт приятен и доставящ истинско удоволствие, вагината трябва да е добре навлажнена. За целта предварителната любовна игра има съществена роля. При силна възбуда се отделя не само по-голямо количество вагинален секрет, но и тъканите на вагината се разширяват.

Не забравяйте, че секс при сухота, носи не само болка и дискомфорт, но и повишава риска от поява на вагинални инфекции.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по този повод вица за страстната жена обичала да прави групов секс със завързани очи но тримата не и стигнали и искала още понеже били изтощени вкарали и магарето на баи минко след секса госпожата била много доволна но искала още малко затова им казала всички други да си тръгват да остане само последният господин с велуреното яке
28
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не съм мислил, че имам голям .. с дължина 16 см, а се оказа, че е такъв.Ти да видиш.
27
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин гей ли е или само Хомосексуалист който е чел Маркс
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да отречем на Гьоте заслугата, че е разбирал особената си позиция. Не само защото най-вече на младини обявява, че изкуството поначало не може да бъде сведено до теории; нито защото вече по-ясно избягва да се затваря в която и да е догматична система, тъй като е искал винаги да съди конкретно в зависимост от моментните обстоятелства (животът му изобилства с примери за несъгласувани преценки): Аз поне се чувствувам всеки момент отново при субективна преценка. Нещо повече, Гьоте отхвърля всичко.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО Е ЛЮБОВТА ДА ПРОЩАВАШ НА НЯКОГО ПОВЕЧЕ!"Какво е любовта?Непреодолимо желание към някого и Непреодолимо да си желан.Гьоте
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не казвай, че си чел и разбираш Гьоте...
23
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въздиша така Розова.., пардон жълта. Да си Въздишат по китайците. Въпреки че китайците Въздишат по българки с големи цици и руси коси. Защото на китайските им е забранено да се боядисват косата. И всички са с тъмни коси. Цици могат да имат само ако си сложат.Българките са с много нежна бяла кожа, те са си жълтурчета от времето на Империализма. С разбиранията от времето на Гьоте и погубеното детство и младини.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15Нали!?Каза ли им го, че въртиш любов с китайки.Нещо да кажете драги!?Всичко си идва на яве днес в България, утре в Китай!
21
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17Ако и е толкова зор за голям член, ще върти любов с магаре. Някои жени са толкова тесни, че биват разкъсани, особено ако партньора им прави с тях груб секс.Някои мъже не са любовници, въпреки, че са надарени. Спрямо други мъже, които са с нормални или по- малки и жената е в пъти по задоволена. И кое му е хубавото за жената големия член, ако ще има 100 шева след вашия полов акт, все едно е родила близнаци,след усложнено раждане. Заблуда е това.
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17Ако и е толкова зор за голям член, ще върти любов с магаре. Някои жени са толкова тесни, че биват разкъсани, особено ако партньора им прави с тях груб секс.Някои мъже не са любовници, въпреки, че са надарени. Спрямо други мъже, които са с нормални или по- малки и жената е в пъти по задоволена. И кое му е хубавото за жената големия член, ако ще има 100 лева, след вашия полов акт, все едно е родила близнаци,след усложнено раждане.
19
3
 
1
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
виждам 2-*** са ми завидели, радвам се, че само 2 са колкото микро, толкова и софт!
18
3
 
6
 
! Отговори
до 25 преди 5 години
Уж надарени, *** като дойдат по нашенското крайбрежие, българи ги чешат жените им.То може като ръка с юмрук на малко дете да е, *** като полива водачка постоянно, файда ньет.
17
12
 
6
 
! Отговори
моля моля преди 5 години
Джендърите на Курнелията масово опростачват сайта.Къв секс, ква ***?Вие само от партийна работа разбирате!Марш на партийно събрание!
16
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11Дойдохме си на думата! Рускиня! Абе педро, по антропометрични данни руснаците са много по-надарени от брачедите си от долното течение на Дунав. Последните компенсират с много по-подвижни езици, митове и легенди. Мънички, чернички...
15
2
 
1
 
! Отговори
Винету Козловски преди 5 години
Приятно ми е!
14
2
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Забелязал съм, че бежанците са много надарени. От както се пускам на бежанци, постоянно съм в болнични за зарастване на разпрания ми диpниk! Верно е, че вече се изпyckaм прав, ама кефа е голем! Напоследък си завирам пapцал в aнycа, че хич не задържам.
13
3
 
6
 
! Отговори
Бойко преди 5 години
аз на Ердоган му говоря за демокрация и свобода на печатаи оно му пада бържетова му е майката
12
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То проблема не е Фи-то. Там горна граница няма. Проблема е в дължината. Като натиснеш шийката и на мадамата й изкачат очите.
11
4
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Аз на надарените им o6лизвaм първо главата и после си го набутвам до черния дроб! После изчаквам да ме напълни до капачката.
10
6
 
5
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
надарен, китайките, японките и корейките, като го видят и бягат... но после са много доволни, казват с мъжи ми нищо не чувствам!