Вълнуващи секс пози за всеки триместър от бременността

Които са безопасни за практикуване
15 май 2018 23:00, Михаела Лазарова
11
Вълнуващи секс пози за всеки триместър от бременността
Снимка: pixabay

Знаете ли, че оргазмите по време на бременност действат успокояващо? Това е само една от добрите причини да не спирате да правите любов (освен ако е противопоказно) през деветте месеца. Освен това сексът може да достигне нови нива и да бъде по-интересен.

Кои секс пози са безопасни по време на трите триместъра, вижте в следващите редове.

Секс поза за първи триместър

През първия триместър все още може да експериментирате в секса, разбира се, без излишни рискове. Въпреки това „мисионерската“ поза си остава една от най-подходящите. От нейния класически и добре познат вариант, до малко по-интересните ѝ версии.

Така например може да легнете на ръба на маса, спалня, удобен фотьойл или да седнете на кухненския плот. Имате контакт очи в очи, а проникването е дълбоко и чувствено.

Секс поза за втори триместър

През втория триместър коремчето вече е нараснало, ето защо е добре да избягвате „мисионерската“ секс поза. Вместо това може да опитате „кучешката“. Ако вече изпитвате напрежение в областта на гърба, подложете под гърдите си няколко меки възглавници. Това ще даде на ръцете ви и допълнителна подкрепа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В един от по-старите български филми, тъстът съветваше зетя да си намери временна секспартньорка докато жена му е бременна, "за да не повреди готовата продукция".Даже даде пример - арабската дума за понятието "балдъза" означавала "резервна жена". Мъдри хора, ей!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7До 7Михаела Лазарова az-jenatа - googleБраво!
2
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До 7 Прав си ! Егати джуруляка !
1
6
 
7
 
! Отговори
Радослав Ников преди 5 години
Най-бруталния сексс съм правил с жената на мой братовчед Даниел Стойчев дръпнатия жена му беше бремена с дъщеря му 2011 и ги ръгах в катерицата на поразия!