Какво ви очаква според зодията до края на 2018-а?

При настъпването й знаехме, че това ще са 12 месеца на промени
19 май 2018 09:25, Михаела Лазарова
0
Какво ви очаква според зодията до края на 2018-а?
Снимка: pixabay

При настъпването на 2018-а година, знаехме, че това ще са 12 месеца на промени.

Звездната карта ни разкри още в края на миналата година, че ще бъдем изправени пред ярки събития, но няма да липсват и застои. Какво ви очаква до края на 2018-а година според зодията, вижте в следващите редове.

Водолей

До октомври 2018 г. Юпитер ще се установи в Девети дом на Водолей, давайки отлични шансове за пътуване и връзки с чужденци. Интелектуалните проекти, културните и научни събития със сигурност ще донесат успех. Уран също ще допринесе за комуникацията, новите познанства и полезните връзки.
Финансовата тема е особено интересна, тъй като Нептун е в Дома на парите. Водолеите могат да разчитат на прилични доходи, но е необходима предпазливост, тъй като загубите също могат да бъдат значителни.

Риби

До края на 2018 година финансовото състояние на Рибите ще бъде стабилно. Юпитер ще им помогне да увеличат значително своите приходи, благодарение на добри партньори или половинката им.
Ако планирате собствен бизнес, имате шанс за успех, но внимавайте с рисковите инвестиции.
През октомври Юпитер ще се премести в Девети дом на свободата и пътуването. Очакват ви повече успехи в работата, отколкото в любовен план.

Повече за останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари