Защо жените напускат мъжете, които обичат?

Партньорът им е станал прекалено егоистичен и...
22 май 2018 23:00, Михаела Лазарова
106
Защо жените напускат мъжете, които обичат?
Снимка: Reuters

Връзките понякога са трудни. Взаимоотношенията с партньора невинаги вървят в хармония. Често в представите на единия нещата изглеждат лъжливо и въображаемо. Иска ни се нещата да вървят по начина, който си представяме, но с времето разбираме, че не е така.

Това е само една от причините, поради които жените напускат мъжете, които обичат. Решението е трудно, но понякога е най-доброто, което може да се направи, въпреки любовта.

Кои са останалите причини, които тласкат една жена към това решение?

Вече нямате нищо общо

С годините, а понякога и само с месеците осъзнаваме, че общите желания, мечти за бъдещето и цели в живота, които сме имали, вече се разминават. Когато една жена интуитивно усети, че този момент е настъпил, въпреки любовта си тя е способна да напусне мъжа до себе си.

Вече не си говорите

Разговорите и комуникацията са от огромно значение за жените. За разлика от мъжете, нежният пол има нужда да вербализира чувствата си, да изразява онова, което мисли с думи, да получава същото и от другата страна.

Когато комуникацията липсва, изчезнала е или никога не я имало, връзката започва да губи своите нюанси.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
0
 
! Отговори
мир всред ,,вълните преди 7 месеца
много мъже не успяват се преборят със навици изпитания животът е борба оцеляват само силните борбени натури ,,мамини синчета,, ненаучени да са борбени надеждата окриля дава ти бъдеще и надежда не е ли чудесно хахаха
97
2
 
1
 
! Отговори
зрели съвършени преди 7 месеца
какво щастие е да попаднеш на истински мъж млад красив добър винаги най да те познава най-добре от всички и да ти угажда е няма равен много малко гледат жена си в очите и я гледат като писано яйце другото са глупости неуморен във внимание грижа любов ,, с моите глупости,, и винаги и всякак ме харесва/поне така мисля/ как ме търпи!всяка жена иска такъв мъж като него как не им се поддава незнам само да е жив и здрав да ме радва хахахах
96
0
 
3
 
! Отговори
Дани преди 7 месеца
Любовта е глуха и сляпа,а ние сме под нейно влияние,очевидни неща не забелязваме и после се чудим защо така защо иначе-просто заблудата да обичаш винаги струва скъпо,не си единствената,откриваш,че около теб има още много измамени и подведени,но това е животът,ако случиш-добре ако ли не остави егоиста да си живее разюздания живот ,а за морал да не говорим няма такъв артикул вече
95
0
 
6
 
! Отговори
Писали сте глупости преди 7 месеца
Защо има толкова много комплексирани мъже?
Ако те обича, няма да те изостави. Това важи и за най-меркантилните жени. Но става въпрос за любов, а не само за силно сексуално привличане, което рано или късно отслабва.
Който не се е влюбвал, няма да разбере написаното в този коментар, независимо дали е мъж или жена. Нека не се напъва и да не пише глупости. Адекватна оценка можеш да дадеш само на онова, което познаваш!
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Спокойно, момчета! Риба в морето - бол. Все ще има къде да си хвърлите хайвера.
93
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
След като го напусна ,постоянно се чудеше как да оцелее с минимална работна заплата ,без собствен дом,угрижена, изнервена до краен предел,вътрешната борба за оцеляване сама e много трудна и се върна при съпруга си ...Продължение на 96
92
1
 
7
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 7 месеца
И аз се чудя за какво ме търпи съпругата ми.Тя е техн.директор,много организирана ,интровертна,добра домакиня,много подредена.Не съм я видял никога да плаче даже когато починаха родители те И.Не се страхува от нищо ,нито от змии,нито,мишки и плъхове. Аз съм умен /според нея/, но мързелив,не амбициозен,не организиран,не подреден,екстровертен тип,а бе изобщо само "Не-та".Нейните подчинени зад гърбът И,я наричат г-жа центурион, аз съм просто съпругът на шефката.Но сме заедно много години
91
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Не можеш вечно да обичаш мъж, ако си зависима материално от него"

Пълни неумности. Като сте семейство /истинско, а не джендърско/ на кой му пука кой колко вади. Или винаги искате да си мерите това, дето го нямате с мъжете?
Набиват ви в главите мантрата за "успялост", печелене, "равноправие" с единствената цел раждаемостта да е колкото може по отрицателна.
И вие кълвете.
Мъжете не са ви врагове - на практика, всичко за вас и за децата правят.
90
3
 
1
 
! Отговори
M26 преди 7 месеца
Урви, урвиии планини, долини....
89
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Мечтаете си да биете и да командвате, но не ви се случва или сте си намерили
майстора и затова ви дразнят независимите и успели жени."

Задокеанското феминистко индоктриниране така ли повелява да ръсиш мъдрост? Като станеш на 50 и никой вече не те поглежда, не можеш вече да раждаш и си сама, но "успяла", тогава ти остават единствено лесбо аферите с такива като теб. Както знаем, 99% от "феминистките са фригидни лес.бийки, на останалия 1% им плащат.
88
4
 
7
 
! Отговори
Мурвар преди 7 месеца
Защото са ***!
Аз затова ши-бам и бягам!
После се сърдят и обвиняват какви сме били мъжете. Да, такива сме, защото вие ни направихте такива с вечните си капризи и прищевки. Малко мъже са готови на това всеки ден да му пилят нервите за какво ли не и за всичко той да е виновен. А от изброеното излиза, че мъжът каквото и да направи винаги е крив и винаги може да бъде изоставен, защото „принцесата“ така е решила. Аре у лево!
Изплющявам е няколко пъти и до там с връзката.
87
1
 
2
 
! Отговори
хомо-сапиенс преди 7 месеца
Нормалните хора стват вече гейове,и защо не като виждаме в какво се превърнаха жените?
86
3
 
2
 
! Отговори
ПрофесиОнанист преди 7 месеца
Мен не ме зарязват никога. Само интернет да има. Пускам компа и ги карам подред всичките :))))))))))))))))))))))))))
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Важно е кой държи пистолета и кой лопатата!
84
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Толкова дълга "статия", и толкова много коментари, а откривайки топлата вода отговора е: "Като му свършат парите!"
83
2
 
13
 
! Отговори
До 88 преди 7 месеца
Хахаха.Жена ми за 10 години брак един път не съм я ударил.И нито аз, нито тя командва, а заедно вземаме решенията.Имаме две деца и си ги гледаме с любов, а не се мерим кой е по-велик.
82
6
 
4
 
! Отговори
До 87 преди 7 месеца
Такива като теб най-мразят празници като свети Валентин и Осми март, защото нямат любим мъж, който да им подари цветя.Щастлива си на куков ден.Хиляди пъти е по-щастлива някоя, която сменя памперсите на децата, а не обикаля по курорти.С това мислене ще си стоиш дълго сама, щом ползваш мъже за забавления. И те така те ползват и не искат да се обвързват с такава.
81
9
 
3
 
! Отговори
феминистка преди 7 месеца
Само чехльовци плачат от това, че жените ги тормозят. Мечтаете си да биете и да командвате, но не ви се случва или сте си намерили майстора и затова ви дразнят независимите и успели жени.
80
9
 
3
 
! Отговори
рационална шматка преди 7 месеца
До Анонимен 73
Досега мъж не ме е зарязвал, но аз зарязах няколко и все по едни и същи причини: егоизъм, опит за налагане, мързел и емоционална незрялост. Естествено, че аз обичах повече и бях по-грижовната половинка, което ги караше да се отпускат още повече. Е, оказа се, че нямам нужда от мъж, освен за забавление, с живота се справям отлично и сама, а за човешка комуникация си имам верни приятели.
79
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Приятелю, може би още не си забелязал, но феминистките по света са разработили тактики и стратегии за завземане на властта и ги прилагат усилено. В Бългхария може още да не са толкова разпространени, но в таканаречения "бял" свят са доста популярни. И вече започнаха да си жънат резултатите. А, да си призная, мисля, че това е само началото на една война. Всички си мислеха, че ще е християни срещу мюсюлмани. А се оказва, че ще е мъже срещу жени. И феминистките я започнаха. Новият Хитлер са те.

Какво да похапнем следобед, за да преборим липсата на енергия
Какво да похапнем следобед, за да преборим липсата на енергия

Какво да похапнем следобед, за да преборим липсата на енергия

Какъв е омега мъжът?
Какъв е омега мъжът?

Какъв е омега мъжът?