Защо жените напускат мъжете, които обичат?

Партньорът им е станал прекалено егоистичен и...
22 май 2018 23:00, Михаела Лазарова
106
Защо жените напускат мъжете, които обичат?
Снимка: Reuters

Връзките понякога са трудни. Взаимоотношенията с партньора невинаги вървят в хармония. Често в представите на единия нещата изглеждат лъжливо и въображаемо. Иска ни се нещата да вървят по начина, който си представяме, но с времето разбираме, че не е така.

Това е само една от причините, поради които жените напускат мъжете, които обичат. Решението е трудно, но понякога е най-доброто, което може да се направи, въпреки любовта.

Кои са останалите причини, които тласкат една жена към това решение?

Вече нямате нищо общо

С годините, а понякога и само с месеците осъзнаваме, че общите желания, мечти за бъдещето и цели в живота, които сме имали, вече се разминават. Когато една жена интуитивно усети, че този момент е настъпил, въпреки любовта си тя е способна да напусне мъжа до себе си.

Вече не си говорите

Разговорите и комуникацията са от огромно значение за жените. За разлика от мъжете, нежният пол има нужда да вербализира чувствата си, да изразява онова, което мисли с думи, да получава същото и от другата страна.

Когато комуникацията липсва, изчезнала е или никога не я имало, връзката започва да губи своите нюанси.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поради факта, че заради феминистките жените разждат късно, в перспектива броя на психичните заболявания(почти всички се унаследяват) ще се увеличава драстично. Известно е, че броя на наследствените заболявания в рода се увеличава дори ако една жена роди късно. Менталното насилие, в което жените са много добри, оказва много силен ефект върху ментално болните. И точно те ще започнат да отвръщат с насилие на менталното насилие. Вече има такива прояви по света. СЛЕДВА
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не плюе по жените. Но всички плюят феминистките, защото не е законно да ги разстрелват. Все още... ;)))
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Драга моя, не си го напуснала ти. Напуснал те е той. Започнал е връзка с друга жена и само е живял с теб за да му переш панталоните и да му чистиш къщата - работа, за която се плаща по принцип. Предполагам че си го напуснала, защото е пропуснал няколко плащания... ;)))
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 79Мъжете и жените мислим различно.Мъж може да прави секс с много жени и да обича само една.Докато жените почти винаги влагат и чувства.Така че съпругът/приятелят ти може да те е обичал.За мъжете е голямо постижение да свалят някоя жена,а за жените не е ,защото мъжете сами идват при тях.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм от тези, които напуснаха мъж, когото обичат. Напуснах го, защото вече не ме обичаше. Всичко между нас беше прекрасно, докато един ден не си промени отношението на 100%. От човек, който ме чакаше всеки ден след работа, за да си ходим заедно в къщи, започна да се прибира, когато мислеше, че съм заспала. Оказа се, че е започнал връзка с нова колежка. Обичах го, но не мога да живея с човек, който обича друга.
71
1
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Щото са гнусни ***, затва!!!
70
4
 
12
 
! Отговори
До 76 преди 5 години
Така е.И се учудвам на повечето коментари как плюят по жените.Кой им е виновен, че с такива жени са се обвързали? Аз съм щастливо женен, но съм имал връзки с жени, които също щяха да ми бъдат добри съпруги.Има и такива, които са ме харесвали, но аз тях не и сега си се чудя на акъла защо не съм ги харесал.Така че свестни жени има достатъчно.
69
3
 
13
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Винаги съм съм смятал,че жените са по-добрата част от човечеството.В моята лична ценностна система на първо място по-ценност са жените , а на второ място са мъжете.В семейството жените и мъжете трябва две половинки на едно цяло ,като по-важната половинка е жената.Това се отнася за умните ,интелигентни,културни и високообразовани,възпитани жени,а не за пластмасовата продукция,формирана и тунингована по критериите на просташкия,кръчмаро-мутренски изисквания.
68
7
 
2
 
! Отговори
Млад мъж - бръмчалка преди 5 години
Бившата се връщаше шри мен ,защото мамула като ѝ го наденем и всичко ставаше в крем ,яко. Плащах и сметки ,и самолетни билети.Накрая ме зареза ,щото майката каза,или друг или в семейната къща на мама и тате нема да се прибираш повече и пари не очаквай! Ясно е че предпочете богатото си семейство пред,големия мамул ,който въпреки всичко даже си цакаше попски. Мичка ѝ лелина на майка ѝ !!
67
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена, която обича не напуска. Кви са тея глупости тука?
66
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напускат защото са ирационални шматки ,водени от емоции и моментни състояния.В огромната част от случаите после го удрят на молби за въщане.Въобще за болшинството от тях драмите са като въздуха и водата.
65
4
 
6
 
! Отговори
снайпера преди 5 години
До 71Кyчeто скача според тоягата, в случая кyчкaтa
64
11
 
4
 
! Отговори
До 69 преди 5 години
Не съм стока а мъж.Ти ако си *** ,си е твой проблем. И никой не ти е виновен, че ти е мека *** и си бедняк.Жените търсят финансово осигурени мъже, които да ги задоволяват сексуално.Всичко друго е второстепенно за тях.
63
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То тва франсетата го казват много точно - shershe la femme.Всички сме случили на жени, споко. Пийте си бирата, ако някоя ви пусне, пусне, другото са бели кахъри.
62
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе ***, това че ти сислучил на жена не значи, че ти си стока. А може и просто да тге лъжат добре, няма начин да знаеш...
61
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте плюли жените.Кой ви е виновен, че не можете да си намерите свястна.Моята жена ми роди и гледа две деца.Освен това се грижи за домакинството-готви, пере, чисти.Аз само разкарвам децата с колата и правя покупки. Няма против да си имам любовница.Кой както се уреди.
60
2
 
1
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Хххххххх...! Т Ъ П А
59
2
 
11
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Отишъл един мъж при Началника и го попитал: Началник, защо си направил жената, толкова красива? -ЗА ДА Я ХАРЕСАШ. - Добре де, ами защо си я направил, толкова ***? - ЗА ДА ТЕ ХАРЕСА.
58
2
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
щото както е казал шотландеца, "накрая винаги идва плешив, дебел твой набор с чисто нов рейндж ровър и мека такова, и резко се оказва че не искаш да се промениш."
57
4
 
24
 
! Отговори
пецата преди 5 години
жената винаги търси по дебел портфейл и по дебел к. у.р, като ги намери напуска стария, запомнете че жените са като маймуните само когато са хванали новия клон пускат стария