Какъв е любовният ви живот според месеца на раждане?

Родените през май месец не обичат никак да са сами
24 май 2018 23:00, Михаела Лазарова
2
Какъв е любовният ви живот според месеца на раждане?
Снимка: pixabay

Знаете ли, че месецът, в който сме родени разкрива какви сме в любовта.

Всеки месец от годината принадлежи към определен сезон, периоди, които се случват в природата и оказват влияние върху нашата нагласа към света.

Какъв е вашият любовен живот според рождения ви месец, вижте в следващите редове.

Януари

Лесно могат да ви омагьосат в любовта. Не харесвате клишетата и винаги успявате да убедите половинката си да опитате нещо ново. Вашата силна природа ви помага да споделите мислите си с партньора, но имате проблем да чуете от какво се нуждае отсрещната страна. Лидерските ви качества често прозират и в любовта.

Февруари

Любовният живот на родените през февруари е доста приключенски. Когато сте влюбени може да бъдете изключително страстни, но и да се отдалечите много бързо емоционално, ако нещо не ви хареса.
Независимо от това, обичате да водите философски разговори с партньора до себе си. Държите на романтиката и винаги намирате начин да я покажете към любимия човек.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Библията преди 5 години
Йоан 3:66 Роденото от плътта е плът, а роденото от Духа е духЙоан 3:3Исус му отговори: Истина, истина ти казвам: Ако не се роди някой отново [а], не може да види Божието царство.Йоан 14:2121 Който има Моите заповеди и ги пази, той Ме люби; а който Ме люби ще бъде възлюбен от Отца Ми, и Аз ще го възлюбя, и ще явя Себе Си нему