Ето защо Близнаците са страхотни приятели

Мит е, че са двулични, те са извор на безкрайни забавления
26 май 2018 19:15, Теодора Драгоева
37
Ето защо Близнаците са страхотни приятели
Източник: pexels.com

Тъй като в момента сме в периода на зодия Близнаци, решихме да развенчаем един мит, свързан с този зодиакален знак. Много хора смятат, че представителите на Близнаци са двулични предатели и че от тях приятелство и вярност не може да се очаква. Истината е, че хората от тази зодия могат да ви бъдат наистина страхотни и лоялни приятели.

Близнаците имат приятен нрав, позитивни и забавни са, а и дават полезни съвети. Ето и още 7 причини, поради които хората от този зодиакален знак, всъщност са страхотни приятели, от които можете да имате само ползи:

1. Те са извор на безкрайни забавления

Близнаците са вечните деца в Зодиака. Те са готини и обичат да се забавляват, без значение на колко са години. Те не приемат живота твърде сериозно и се опитват да предадат този лек подход и на приятелите си. Тоест, ако имате някакви проблеми, вашият приятел от зодия Близнаци ще направи всичко възможно да ви разсее, така че покрай него да се почувствате отново млади и безгрижни. Вашият приятел Близнаци ще ви убеди, че нищо не е чак толкова драматично, колкото ви се вижда!

2. Близнаците казват какво мислят без задръжки

Тези хора ще ви кажат какво мислят, дори преди да са си го помислили – толкова бързо тече мисълта им понякога. Можете да разчитате на Близнаците, че няма да премълчат мнението си за много неща в живота ви и това ще е за ваше добро. Вашият приятел Близнаци може и да не ви попита дали сте готови да чуете какво мисли, но това е знак, че той държи на вас, грижа го е за вас и смята, че трябва да знаете истината, дори от нея да ви заболи!

3. Близнаците ще ви помогнат да излезете от черупката си

Безкрайно приказливата природа на хората от зодия Близнаци може да ви помогне да се промените дори и да сте изключително затворени и прикрити по характер. Хората от този знак имат способността да накарат другите да се отпуснат и да споделят проблемите си с тях. Те са интелигентни и хем ще проявят разбиране към нещата, които ви мъчат, хем ще се опитат да разширят хоризонтите ви и да ви покажат, че не всичко е такова, каквото изглежда.

Още причини да бъдете приятел с Близнаци може да намерите на Tialoto.bg


37
Още по темата: зодияблизнациприятел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
2
 
! Отговори
Лични наблюдения преди 10 месеца
Не са добри приятели в никакъв случай. Лицемерни и подли са - биха контактували и с враговете ти стига да имат полза от това. За създаване на семейство пък изобщо не стават понеже цял живот ще се озъртат за нещо по-добре. Като цяло по-добре да нямате нищо общо с представителите на тази зодия.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След скорпиона най-гадната зодия - двулични и големи лъжци. Биха минали през всеки, за да постигнат целите си.
34
1
 
2
 
! Отговори
Милостивия преди 10 месеца
Да, близнаците наистина са контактни, но всичко това е с Цел. Те много лъжат. За тях обаче лъжата не е лъжа, а изопачаване на истината т.е. заблуда. Такива хора разчитат на маниери, сладки приказки, добри трапези.... Не съм съгласен че са добри приятели. Добрият приятел не се среща с враговете на приятеля си.
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Близнаците са неверни, повърхностни и не им се работи. Освен това лъжат като за последно
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С Близнаци никога няма да скучаеш . Имат чувство за хумор, чаровни , и не доказват своята правота , а я показват.Не се стремят да бъдат други ,освен себе си.Малко спонтанни в същинските избори , и колебливи в незначителните /МНОГО МИСЛЯТ ЗА НЕЩО ,КОЕТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА/. Усмихнати и ведри натури . Тези ,които не ги харесват ..... просто им завиждат.
31
0
 
6
 
! Отговори
Я пак преди 10 месеца
До Гост

Ние хората.
А ти си не човек или ????
30
2
 
2
 
! Отговори
Библията преди 10 месеца
1 Коринтяни 15 :33

33 Не се заблуждавайте. " ЛОШИТЕ ДРУГАРИ ПОКВАРЯВАТ ДОБРИТЕ НРАВИ."
29
0
 
0
 
! Отговори
Библията преди 10 месеца
1 Коринтяни 5:6 Библия, ревизирано издание (ВРВ)

6 Хвалбата ви не е добра. Не знаете ли, че малко квас заквасва цялото тесто?1 Коринтяни 15:33 Библия, ревизирано издание (ВРВ)

33 Не се заблуждавайте. " Лошите другари подаряват добрите нрави."
28
2
 
5
 
! Отговори
Гост преди 10 месеца
За мн голямо съжаление вие хората като цяло сте изкл лъжци, лицемери и двулични за безкрайната ви жестокиат пък изобщо няма смисъл да говорим. Така че не е от зодията. Просто вие хората сте лош материал.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нлизнаците са къпути.
26
3
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 10 месеца
Аз съм Близнак, първата ми жена и тя беше Близнак. Не само, ами бяхме родени и на една дата :) Статията е вярна между другото, съгласен съм с всичко. Ама мъж Близнак с жена Близнак освен за приятели не стават за друго. Допадат си, стават страхотни приятели, ама ако задълбочат връзката в интимна, не се получава, личен опит. Аз за себе си съм забелязал, че си падам все по някакви странни зодии. За жени говоря - Овен, Козирог, и най-вече Риби. Любими са ми.
25
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Близнаците лъжат доста безскрупулно! Лъжат ей така, заради лъжата. За тях лъжата е начин на живот и себеизява. За тях лъжата е нещо като обмяната на веществата - постоянен процес. От близнак единственото по-лошо е ром близнак. Ако близнак ви каже добър ден - вижте през прозореца, най-вероятно отдавна се е стъмнило. Лъжат и мажат! Близнаците са отговорни за 80% от лъжите на нашата планета.
24
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Познавам жена Близнак. Разкош с една дума - визия, интелект, култура, ниво! Винаги честна! Прави на пух и прах всички лицемери и лъжци като Водолеи, Козирози, Риби, стоят им мирно, защото им хваща номерата преди да си направили...
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Смешковци,осъзнавате ли ,че говорите за 1/12 от хората?Астрологията не е за ***!
Тц-тц......
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 20

Познавам жена, чийто роднина "Близнак" я изнасили на 15.
КАКВО ЩЕ КАЖЕШ СЕГА, А !!!!
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да, Близнаците наистина са такива.
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Написаното е вярно. На Близнаци може да се разчита. Аз ги харесвам много! Овен съм.
19
4
 
1
 
! Отговори
скъпа преди 10 месеца
До не е така

Склонна съм да повярвам, че ти по никакъв начин не би завидяла на Николета Лозанова или депутатката на Марешки, защото ти си един страхотен човек.
18
3
 
17
 
! Отговори
Toy преди 10 месеца
Моят личен опит с две жени близнаци ми даде да разбера да не пробвам никога повече с такива. И двете бяха коренно различни като интереси, визия и интелект , но и двете казваха едно и мислеха нещо тяхно, което само те през тяхната си призма силно вярваха че е правилно и е напълно ок да лъжеш брутално човека до себе си без да ти мигне окото...
17
13
 
19
 
! Отговори
не е така преди 10 месеца
Мъжете близнаци действително могат да бъдат лоялни, но жените са някакъв ад - подмолно действат, клюкарки, страшни лицемерки и изключително, ама изключително завистливи! Жена-близнак ли е, нищо не споделяйте с нея и я дръжте по-далеч от живота си/ особено от успехите си, за да ви е мирна главата.

Хитри начини да се предпазите от напълняване по празниците
Хитри начини да се предпазите от напълняване по празниците

Хитри начини да се предпазите от напълняване по празниците

Мисъл на деня за... страховете
Мисъл на деня за... страховете

Мисъл на деня за... страховете